SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Monday, June 6, 2011

KUIH... KUIH...

~ Cer teka, apakah mende yang ada dalam plastik dalam gambar nih? Cepat2... ;P

Holloh2..! Tak payah la susah2 nak mnjawab teka-teki teka-tekuk ah kak tuh. Sebab tengok tajuk entry pun aci sap2 soi jer korang dah tau apa kemendenya tu kan... He3...

Ye, betul! Kuih la... Pandailah korang... Nie yang buat ah kak sayang lebih nih! Ahaks3...

~ Bukan seketul tapi, 5 ketul, hokay..! My 'sayang' yang tapaukan untuk aku (breakfast). My 'sayang' memang begitu... Aku dah pesan beli sket jer. Tapi, dia tetap nak wifey dia nie makan banyak jugak. Takut isteri kebuluran katanya... Erkkk! Macam mana la ah kak nak berdiet, you ols..?! Cer cakap... Cer cakap... Hadoi la...

Korang dah breakfast? Menu apa, ek?

2 comments:

chichi said...

suka makan wadey...suka3..

ArELeEz said...

chichi,
wadey tu = masalodeh ke?

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google