SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Wednesday, June 8, 2011

MODEL2 TERHANGAT DI PASARAN!!!

Balik dari makan kenduri kat rumah Roy, we ols menyinggah kat Masjib Ubbudiah. Solat & cuci2 muka yang dah berlengas tuh.

Bese la pompuan kan... Kalau dah cuci2 muka tu, musti la nak touch up balik kan... So, lambat sket la... Tak macam kaum Adam. Semayang & zas... dah siap2 posing kat luar masjid.

Posing..??? Amboi3..!!! ;P


~ Abah pun enterframe jugak..! Ensem tak? Ensem tak? Ahaks3...

~ Tak buleh la tengok Dadi... Musti teringat2 kesah lucu yang buat kitorang tergelak2 tak hengat masa kat rumah Roy tuh. Ha3...

~ My 'sayang' nak enterframe jugak. Tapi, lupa nak cover perut! Muahaha...

~ Cer teka... Cer teka... yang mana 1 si abah... yang mana 1 si anak bongsu... & yang mana 1 si anak di tengah2? Ngeh3...

~ Owh... tak abis posing lagikkah? ;P

Santek tau Masjid Ubbudiah nih. Dah 3 kali rasanya aku jejak kaki ke situ. Masjid nie nampak terletak jer. Means, kalau kita amik gambar berbackgroundkan masjid nih, nampk macam lukisan pun ada tau. Tak tau nak cakap la camne?! Kena sendirik datang, sendirik tengok & sendirik bagi pendapatlah! ;)

Pssttt2!!! Model2 kat dalam gambar2 kat atas nih macam terhangat di pasaran tak? Ahaks3... Larikksss...!!!

4 comments:

si tuan putri kiUt said...

model? wah wah wahhhh hangattt dari biasa neh...hehehe

ArELeEz said...

si tuan putri kiUt,
erk! macam tagline hot fm jerk tuh.. he3..

Ms.Lilies said...

cantik masjidnya...

ArELeEz said...

Ms.Lilies,
yupp! santek. keluasan dia bese2 jer.. tp, xtau la.. rase santek jer..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google