SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, June 28, 2011

RUMAH KACA AF9

Masih lagik mengesahkan tentang percotian ke Johor-Melaka... Mintak mahaplah kalau lambat update sebab  tuan tanah kedaung nie asik berjalan sakan!

Nie pun baru balik dari family vacation. & bila bervacation, blog pun ikut sama gi vacation. Hu3...

Hokay2! Kembali ke citer asal... On the way nak balik ke Teluk Intan, we ols transit dolu kat Jusco Aeon AU2. Memula bajet nak usha2 student2 AF9 jer. Tapi, ada sale la plak kan... Harus la shopping terus! La3...

~ Dah sampai. Carik parking dolu. Sib baik senang nak park. Tak payah la nak berpusing2 mencarik parking.

~ Selamat datang ke rumah kaca AF9... Ecewah! ;P

~ Bebudak AF9 takde sebab masa tu diorang ada full rehearsel untuk final concert kat Dataran Putrajaya.

~ Takde rejeki nak jumpa & mengsnap gambar diorang... Siapa suh gi di ujung2 hari kan... Hu3... Tapi, takpe sebab yang penting, kita posing dolu..! Ngeh3...

~ Makcik kat belakang kitorang tu pun gigih berposing ngan anak pompuan dia. Cayalah makcik..! ;P

~ Kuchiwa Jijah sebab tak dapat jumpa bebudak AF9. Plan baik punye nak mintak sa........ innn... Ha3...

~ Hokay! Dah nak balik dah... Sempat posing lagik... bersama2 dengan barang2 yang dishoppingkan. Heh3...

Walaupun tak dapat jumpa 4 mata ngan bebudak AF9 tapi, still puas hati sebab dapat shopping sambil mempau RM my 'sayang'. Ahaks3... 

Aku rembat 2 items, flat shoes ngan long pants. My 'sayang' memborong 2 helai t-shirt Renoma & sehelai Polo. Dua2 brand pun tengah sale giler2! Discount sehingga 70 %! Jijah lak merembat sehelai long sleeve shirt. Lepas tu singgah Big Apple, my 'sayang' mengidam nak makan donut. 

Elok2 masuk dalam keta, terus perut berkeroncong! Laaa... patut la... dah pukul 1 p.m maaa... Lapor tahap gaban, noks..! Mencicitlah kitorang mencarik restoran..! Nasib baik ada tapau Big Apple. Buleh la buat alas perut. Fuh!


*Tamatlah sudah kesah percutian ke Johor-Melaka... ;)

4 comments:

dwaty said...

tinggal kenangan dah af...

ArELeEz said...

dwaty,
ye la.. paham la.. hu3..

MrS. F!zA said...

Af9 dh habis tkkan diorg duk lg situ..

ArELeEz said...

MrS. F!zA,
nie mase af9 still on la.. mase nak dekat2 final. skang of cos la diorang dah xde kat situ maa..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google