SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Wednesday, June 1, 2011

DALAM HATI ADA BANYAK TAMANS... WOO HOOO..!!!

My 'sayang' dijadualkan ke KL petang nie... Ececeh..! Siap pakai term dijadualkan plak. Macam nak naik flight jer kekdahnya... He3...

Walau apa pun, mood aku = sedih tahap gaban!

Aku nak ikut tapi, keje adalah menimbun kat opis tuh! Plus, my 'sayang' ke KL 2 hari jer pun... Pegi petang kang, sok balik la... Tapi, aku dah libang-libu macam kucing nak beranak! Tak buleh blah la, weh..! Tido tanpa menatap muka my 'sayang' adalah seperti dengor lagu dangdut tapi, tak bergoyang gerudi sakan! Wah! Melampau betul falsampah ah kak! Ha3...

Tengah aku dok blues2 tuh, tetiba handphone berdering...

"Semalam I call you, You tak answer... You kata you keluar 
pegi dinner... You kata you keluar dengan kawan you! But, when I call Tommy he said it wasn't true... La3..." 

Lagu Zee Avi = ringtone handphone aku. Dah bertahun tak penah tukar lagu lain. Ha3...

My 'sayang': Sayang... abang tak jadik gi KL la. Dah kaw-tim ngan Bulat. So, Bulat yang bawak diorang (my MIL, abah & Qistina) ke KL. Plus, sok abang ada site visit lagik. Bla3...

Aku = speechless! Even tang bla3 tu pun aku macam dengor tak dengor jer... Ahaks3...

~ Dalam hati terus ada taman. Bukan 1 tapi, lapanploh tamans terus!!! Nampak tak ada 's' kat 'tamans' tuh? Plural, hokay..! Plural! Woo hooo..!!!

Sometimes, I wondering... (skipping London, noks..! Ha3...) macam mana la isteri2 yang suami2nya perlu out station berbulan2 lamanya tuh? Kagum aku kat diorang! Sampai rasa nak buat standing ovationlah! ;D

2 comments:

MrS. F!zA said...

tulah kan..cane lah yg suami memanjang o/stesen..hikhik..kalo kita tp2 kali tkde menangis lah kejenya,..huhu

ArELeEz said...

MrS. F!zA,
tu la yg leez wonderin'kan.. tp, mungkin tu 1 pengorbanan jugak utk kebaikan b'sama..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google