SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, June 14, 2011

FULL VERSION OF BAULU IKAN

Jumaat lepas, aku ada janji nak jaja gambar hantaran baulu ikan yang aku ngan mak buat untuk majlis pertunangan A-im kan... Ingat tak? Ingat tak?

Hmmm... tak kesah la korang ingat ke tak?! Yang penting, skang nie masa untuk tunaikan janji tuh. Tak baik mungkir janji kata ko..! ;P

~ Kan memula tu, macam gini jer rupa paras hantaran tu kan... Tapi, nie tak finalize lagik. Ada a few tokok-tambah yang mak aku buat.

~ My 'sayang' tukang pasangkan kotak. Sebab tu harus jaja jugak gambar beliau. Tapi, aci pasang kotak dari atas tilam mak yang super empuk & menjadik rebutan antara anak2 & menantu2 mak tuh. Ha3...

~ Hokay! Nie dia full version of hantaran baulu ikan. Mak tokok tambah yang munge2 kecik kaler silver tu, ha..! Munge tu made of kertas kaler silver. Dalam dia ada coklat. Macam mana mak aku dapat inspirasi buat munge kecik2 tu pun aku tak tau?! Sebab mak nie memang penuh dengan idea2 suspen lagik spontan!

Amacam? Santek tak? Santek tak? ;P

8 comments:

dwaty said...

santek2... tak pernah lagi jumpa org buat hantaran baulu ikan...

Asrul "iLham" Sany said...

pernah cube makan baulu ikan masa travel kat kedah...

follow n tinggal jejak

;-)p

ArELeEz said...

dwaty,
tq2.. ;)

owh.. nie 1st time ever la, ek?

ArELeEz said...

Asrul "iLham" Sany,
uiks! jauhnye makan baulu ikan! he3..

ok. tq coz sudi singgah & tggl jejak.

wahida said...

ko buat nok? mmg cantik!!!

kira handal la ko ni...

LeeAneem said...

mak kita yg buat mmg la santek da bomb....

ArELeEz said...

wahida,
eh! bkn 100 % leez wat. mak yg bnyk tlg. xtually, part yg gubah2 tu mak yg wat. leez tokok-tambah idea ngan tukang tampal2 jer.. he3..

ArELeEz said...

LeeAneem,
betul3! ;P

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google