SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Wednesday, June 22, 2011

BOYFREN 'NORA ELENA' BUKAN SETH TAN YE..! ;P

Sure ramai yang tengok & follow citer Nora Elena kan? Betul tak? Sila angguk sambil senyum nampak gigi cam Nora Elena, ye! He3...

Aku tengok episod ujung2 jer. Episod last & ke-2 last. Ye la kan... memula bajet takmo layan sebab cam tak syiok jer kan... Tapi, bila ramai blogger dok canang Nora Elena nie best maka, terpengaruh la jugak aku! ;P

Lepas tengok episod ke-2 last, terus nak tengok lagik. Tapi, dah nak abis la kan... Sentap ah kak tau! Tsk3...

~ Owh... katanya, nie la boyfren si Nora Elena a.k.a Siti Saleha. Handsome, dowh..! Muka macam seiras lak tuh especially bila diorang senyum. Sepesen jer kan...

Nora Elena nie adik Sam (Bunkface). Banyak gak berlakon iklan komersial macam iklan Wrigley's Doublemint Gum ngan Enchanteur. Yang jadik wifey Ustaz Amirul dalam drama Ustaz Amirul untuk Slot Zehra TV3 tu pun dia gak. Sweet jer pakai tudung. 

Tapi, yang pasti Seth Tan bukan boyfren sebenor dia, ek?! Well... biasa la... kita nie kan kalau tengok drama2 yang rasa macam feeling2 jer bila tengok hero ngan heroin tuh, terus bajet nak kenen2kan diorang. Padahal, diorang berlakon jer pun! 

Boyfren dia yang kat atas tuh, ha..! Plus, Seth Tan a.k.a Aaron Aziz pun dah ada wifey & anak2 yang comel. Dah tak available dah nak dikenen2kan... ;P

Korang rasa kan, ada ke lelaki sebaik Seth Tan di zaman millenium nih?


*Credit to: oh bulan

2 comments:

Mama Gee said...

mama pun br tau si NE ni ruper2nya adik penyanyi bunkface tu...
ceh ketinggalam sungguh laaaa

ArELeEz said...

Mama Gee,
owh.. leez dah lama tau. t'baca dlm paper psl dia.

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google