SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, December 8, 2009

HePi 2Nd AnNiVeRsArY


~ 2 December... merupakan tarikh penuh bermakna & bersejarah buat aku & my 'sayang'. Di hari nielah aku sah bergelar wifey kepada my beloved sayang. Hanya dengan sekali lafaz, 1/2 dari kehidupanku bakal berubah...


~ 8 December... Saat paling gumbira buat kami berdua. Dipertemu & disandingkan di singgahsana indah. Persis raja & ratu sehari.

Tahun nie, tarikh2 keramat tu menjengah lagi. Syukur pada Tuhan, kerana kami diberi kesempatan untuk meraikan our 2nd anniversary... ;)


~ Anniversary gift...


~ My sweet darling hubby sayang... Wah3..! Tak agak2... Hiks...


~ Da sweet lil baby wifey... Ecewah! ;P


~ We ols kuar dinner malam tu. Takde candle lite dinner ke hape kan... Just spend time together gi makan2 jer... But, still preciouslah!


~ Owhhh... my super duper lovely chicken chop! Ahah! ;D


~ Sambil makan, sambil sembang, sambil feeling2 zaman b'chenta, gitu! Last2, licinnn...!!! Ha3...

Plan nak tengok wayang dat nite. Tapi, tak jadik coz movie yang ditayangkan adalah tak memberangsangkan. 2012 & citer Phoenix hape ntah tajuknye... Kalo Ninja Assassin, confirm aku gigih ajak my 'sayang' gi tengok sebab ade Rain maaa... Owhhh... Alaaa... Rain mucuk2... Waaaaa....... Larikkkkkkkkkssssssssss...! Abis la kene kung fu dengan my 'sayang'. Muahaha...


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

10 comments:

Ida said...

happy 2nd anniversary!

semoga akak n husband bahagia sampai syurga :)

Signorina Syima said...

selamat ulang tahun!!

Solehah said...

wah..bestnyaa..happy 2nd anniversary..

oneyani said...

hepy annv buat kamu pasangan yang comel..ehehe

Elyn said...

happy anniversary!!!! wah hadiah apa tu?? meh la tepekkk

ArELeEz said...

Ida,
tq, dear..


Signorina Syima,
muchas gracias..! ;)

ArELeEz said...

Solehah,
mmg besh! tq..


oneyani,
owhh.. comey, ek?! touchin' nih! ahaks2.. tq, ek!

ArELeEz said...

Elyn,
tq, dear.. hmm.. hadiahnye adalah.. biarlah rasia.. hiks2..

zue said...

hepi 2nd anniversary...hopefully boleh timang anak lak pasnih...

ArELeEz said...

zue,
tq, dear.. insyaallah.. doa2kanlah.. aminn..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google