SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Monday, December 21, 2009

MiNuM pETaNg SeGeRa

Balik dari keje, aku gediks2 suh my 'sayang' stop kat gerai jual kuih-muih kat area Kampung Bahagia. Ujan lebat time tuh! Tapi, aku tetap gediks suh my 'sayang' beli kuih-muih. Sebab aku dah feeling2 makan kudap2 time ujan adalah masyuk..! Nak wat kudap2 time minum petang la kiranye kan... Minum petang segera gitu sebab sume kuih-muih main tunjuk2 jer. He3...


~ Aku request roti jala nih. Poyos jer nak makan kan... Sampai tak menyempat2 nak tukar baju bagai... Last2, tak abis pon sebab kureng shedaplah! Kuah kari tu manis semacam jer... Tak masyuk..! Huuu...


~ Kuih2 len pon ado gak, cam karipap, pau, burger Malaysia... bla3... Boleh plak my 'sayang' gelakkan name kuih 'burger Malaysia' tuh! Kelakor katanye... Isk3... Ntah hape yang kelakor ntah..?! Aku pon tak tau. Gasaklah..!

Aku teringin gak nak try wat kek sendirik. Tak pon, wat kuih sendirik, cam karipap ke... pau ke... kuih lapis ke... tapi... malas sungguhlah! Keinginan tu ado. It's just that, kemalasan mengatasi keinginan. Camne tuh? Uhuks3...


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

2 comments:

Solehah said...

semua jenis kuih ade eh..

ArELeEz said...

Solehah,
xla sume. tp, b'jenis2 gak la.. he3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google