SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Thursday, December 3, 2009

TiLeS iTu, MaK aKu Yg PuNyE...

Lagik sekali xbley blah punye tajuk entry. Sungguh poyos bunyiknye! Ha3... Tp, dah itu jer yg t'lintas kat kepala hotak aku, buh jerlah! ;P

Pas register sekolah A_bern, we ols ke kedai tile plak sbb mak aku nak beli wall tile. Ade2 jer yg mak aku nak renovate. Xkesahlah... Asalkan mak aku bahagia... ;)


~ Bnyk yg cun2. Sampai rambang mata mak aku dibuatnye. He3... Aku pilihkan kaler ijo pucuk pisang sbb mak aku kata nak dinding nampak terang. Tp, cam xpractical la plak di mase depan. Skang nie ok la coz langsir mak aku cam ade unsur2 ijo gak kan. Tp, next time kalo nak tukar langsir kaler PURPLE ke kan... x ke cam xserasi, gitu! Last2, mak aku pilih kaler cam gold2 + krim2 sket. Natural colour la... Matchin' la kiranye ngan sume kaler langsir.

~ Yg nie pon aku yg pilih gak. Ade unsur2 kePURPLE-an di situ... Tp, xsesuwai la pulok! Huuu...


~ Amoi yg entertain kitorang tu sungguhlah peramah. Pandai amik hati customer. Bagus2...


~ Gigih my 'sayang' menolong mak mertua m'beli tile. He3...
Tiles tu xpasang lagik. Tunggu my 'sayang' free, baru pasang. Nanti, kalo dah siap, aku citer & upload gambar sekali, ek!

::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

3 comments:

Elyn said...

hahahha tajuk..... tak bule blah ekekekke

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

kau ati2 leez..takot amoi tu amik ati suami kau terus..huh...abis suami kau tu..hati2 tau..

ArELeEz said...

Elyn,
layanzzz.. he3..


alvin takda rumah harga 8juta story....,
isk3.. xla sbb leez confident, leez lagik cun dari amoi tuh! ha3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google