SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Monday, December 14, 2009

MeKaCiH ciK LeH...

Last week, aku dapat pressie. Pressie sebab masuk contest yang dianjurkan oleh blog Cik Leh. Contest tersebut adalah berbentuk kuiz. Ade 3 soklan kuiz kalo tak silap aku. Sume aku jawab salah tapi, still dapat pressie wooo... Sebabnye... Cik Leh kata, aku nie cute... Dah la cute, gigih lak tuh nak masuk contest, jawab kuiz bagai... w/pon jawapan sume masuk longkang! Muahaha... Jom gelakkan diri sendirik..! Huuu...

Takde la... Actually, Cik Leh kategorikan pemenang kepada 2 iaitu pemenang yang menjawab kuiz dengan jawapan yang tepat/hampir tepat & pemenang bertuah yang menjawab kesume soklan kuiz either tepat/not. Kira take part la... Aku adalah kategori 'take part' jer...


~ Hape2 pon, a very big thanx to Cik Leh sebab bagi pressie yang comey nih. Aku plan nak buh kat atas meja opis. Hari nie lupe la plak nak bawak. Takpe2... Sok masih ade maaa... Hiks...

::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

3 comments:

Sharinginfoz said...

bagus.. sure happy

lily lotus said...

aduhai..cutenya..

ArELeEz said...

Sharinginfoz,
heppy giler! he3..


lily lotus,
yeahh..! ;)

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google