SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, December 8, 2009

61... 91...


~ Mesti pelik korang tengok tajuk entry kat atas nie kan? Owhhh... jangan pelik2 & jangan salah paham. Nie bkn no. bertuah mahupon no. 4D! Tak baik! Haram... Tapi, nie no. giliran check-up mak aku kat spital baru2 nie.

Tak berape ramai sgt org kat spital kali nie. Sedang2 jer... Ok la... tak la serabut sebab kalo ramai sangat, nanti dah jadik cam pasar lak spital nih. Sume nak bergebang2 + bergossip2. Orang yang tak sakit pon bley kene tibi kalo dok lame2 dalam keadaan camtu. Muahaha...

Berita gumbira... blood pressure mak aku ok, 130/80 kalo tak silap aku. Dah tak perlu nak datang check blood pressure selalu. Just datang after a few months untuk doctor monitor tahap kesihatan mak aku & amik ubat. Alhamdulillahhh... Syukur...


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

2 comments:

Solehah said...

alhamdulillah jugak..

ArELeEz said...

Solehah,
aminn..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google