SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Wednesday, December 30, 2009

MeNaRa CoNdOnG TeLuK iNTaN

Wah! Lame sungguh aku meninggalkan donia blogging. Almost a week! Windu giler nak berblogging tapi, hapekan daya... mak tak kose, noks..! Sebab mak busy b! Hu3... Weekend memang tak lekat kat umah. Ade jer urusan2 yang tak rasmi yang perlu disetelkan. Even umah aku tu pon dah jadik cam istana hinggap jer... tukar baju & tido. Fuh! Penat wooo...

Hari Isnin, aku mc. Semalam lak, aku coti. Kiranye, 5 hari berturut2 la aku coti. Tu pon rase tak puas lagik. Rase cam nak extend mencotikan diri jer lagik. Wah! Buleh gitu, ko! ;P Tapi, mane buleh kan... coz aku kan pekeje berhemah. Nak gak rase dapat Anugerah Perkhidmatan Cemerlang. Ahaks3...

Hari nie, aku kembali ke donia blogging. Yippie2!

Hmmm... korang penah tengok Menara Condong Teluk Intan secara live tak? Kalo belum, meh sini aku nak show-off. Well... sebut jer menara condong kat Malaysia, mesti terpikir pasal Teluk Intan. Cukup sinonim! Cam Eiffel Tower dengan Paris la kan... ;)


~ Dolu2, bese2 jer Menara Condong nie. Tak banyak formasi yang dibuat. Tapi skang dah len. Dah jadik dataran. Kalo ade event2 besor cam perasmian ke... konsert2 ke... mesti wat kat sini la. Dolu, mane ade lampu2 kaler2 nie. Dull jer... Skang lip lap lip lap meriah ngan lampu.


~ In green formation...


~ Macam penah ku lihat minah cute nih... Tapi, di mana, ya..??? ;P


~ Owhhh... 'dia' nie lagik! Hmmm...


~ In blue formation...


~ In PURPLE formation... where I like most. Heh3...

Ade iras2 Eiffel Tower tak? Hiks2...


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

9 comments:

Elyn said...

tak pernah tengok live menara condong ni. pergh siap kaler2 lampu ek dah macam KL tower plak!!

eynda said...

Pernah sampai situ tapi selalu waktu siang....tak pernah tengok suasana malam :-)

Ms.Lilies said...

aku dulu2 selalu gak lalu teluk intan tapi haremmmmmmm....xpernah singgah sini pun...hahaha

Sharinginfoz said...

memang cantik benda alah ni...

KWSP Statement via Kiosk

Beli Buku Sekolah Anak2

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

masa kaler ijau tu..ada objek aneh kat tingkat atas skali..perhatikan betul2..

UnGu VioLet said...

cantikla menara nie.. mar tak penah sampai lg..

ArELeEz said...

Elyn,
jom la singgah! buleh amik2 gambar. he3..


eynda,
oo.. pasnie, try sampai malam la plak.

ArELeEz said...

Ms.Lilies,
isk3.. rugi woo.. ;P


Sharinginfoz,
aa cun..nya! ;)

ArELeEz said...

alvin takda rumah harga 8juta story....,
ek ellehh..! mane ade maaa.. isk3..


UnGu VioLet,
nanti, bile dah balik m'sia, singgah la sini. ;)

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google