SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, December 1, 2009

AiDiLaDHa DTg LaGiK... (ePiSoD: bBq 2)

Tempat p'bakar dah siap. Hape lagik?!! Jom main bakar2 la pulok! He3... Aku jadik tukang bakar mlm tuh di samping my 'sayang', pak teh & Amir. Syiok wooo... Tp, aku pelik sket la coz apsal aku merajinkan diri nak offer diri jadik tukang bakar lak? Sbb normally, aku jadik tukang tgk, tukang amik gambar & tukang kepochi2 jerk. Isk3... angin kus2 hape yg merasuk aku mlm tuh? ;P


~ Aromanye... toksah citerlah! Sungguh memikat kalbu, ok! Owhhh...


~ Siakap/len2 ikan kalo dibakar mmg aku xminat. So, xyah susah2 nak berebut makanan ngan aku. Amik jerlah, aku xheran.


~ Tp, kalo udang, sutun & ayam, mmg wajib berebut ngan aku. Sbb aku sgt sker sume tuh! Yummy2..!!!


~ Tinggal tulang wooo... ikan siakap... kene kejekan ngan family aku xcept aku la kan... Sampai jadik fossil tulang-belulang tersebut! Dasat2...

~ Cobaan utk m'ayukan diri sendirik. Muahaha...


~ Kak Aneem nie nampak jer slim2 camnie. Tp, bab makan mmg beliaulah champion. Selalu jadik org t'akhir yg abis makan. Seblom kawen, beliau seorg yg xsker makan sampai selalu sakit perut. Hampir2 nak kene gastrik. Asik makan roti jer... Tp, once dah masuk family aku, trus jadik antu makan! Muahaha... Syabas2... ;D


~ Mak aku yg cute. He3... Aku sgt sker makan hape yg mak aku masak utk aku. Bg aku sume shedap! Hualla lah!


~ Amir... kat depan pintu pon bley blah gaklah! Hiks...


~ Mase nie, sume dah kenyang tahap gabanz. Nak basuh tangan pon xlarat. Kalo tangan memasing pakai skru, dah lame diorang bkk skru tuh, pastu pass la kat sesape suh basuhkan tangan. Ha, ko! Sampai tahap camtu, ok! Melampau tul! Ha3...


~ Lip2 wif her new tudung. Dari siang sampai ke mlm dok usung tudung tu jerk. Isk3...

Sgt kenyang kitorang mlm tu. Alhamdulillahhh & syukur dgn rejeki yg Tuhan beri... Soknye, mak andak aku nak wat kenduri arwah. Wat kat umah nenek aku. Makan lagik... Syiok2... ;)



*To be continued...


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

2 comments:

eja said...

rambut hang nmpk cm xlebat cm dulu la..why?

ArELeEz said...

eja,
ye kah? owhh.. aku wat teknik rebondin' guna jari pon bley, tuh! ha3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google