SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, December 22, 2009

iSTeRi YaNg PeMuRaH... ;P

Bulan nie, gaji dapat quite awal, Dec 17 dah masyuk..! Bulan depan sesak la napas sket sebab gaji adalah pada Dec 25, as usual la kan... Plus, bulan nie kan dah masuk awal. Kalo dah masuk awal tu, paham2 jer la... mesti awal gak abisnye! Wakaka... Dalam hati aku selalu berkata, 'Bile la nak jadik kayo-rayo, pakai title Datin ke... Puan Sri ke... Huuu...' Bayangkan... korang2 panggil aku dengan pangkal 'Datin Leez...'... perrgghhh..!!! Sorga2... Muahaha... Larikkkssssssss........!!!!!

Bulan nie, aku bermurah hati sebab aku dengan skercitanye telah mengoffer diri untuk membelanja my 'sayang' lunch. Bulan len nan ado sebab bulan len aku 'bermahal hati'. Ha3... Buleh, gitu..?!! ;P


~ Kami ke Old Town saje... sebab setakat nie, tu jer tempat yang paling kelazz vogue da vass yang available kat sini. Huuu...


~ Aku tengah lalok time nie. Muka sengalz tak cukup tido. Owhhh... aku sangat perlukan tido yang mencukupi supaya hari2 yang ku lalui lebih ceria! Tapi, apekan daya... aku cuma insan bese yang perlu bekeje sebab aku bukan anak orang kayo, yang buleh dapat sume mende hanya dengan mengswap credit card saje. Owhhh... termerapu-meraban la plak! Heh3...


~ Sila perhatikan betul2 ye kawan2... ade entiti dalam gambar nie... Ngeri2... ;P


~ Air hape ntah nih?! My 'sayang' punye. Ade mocha2 gitu la namenye...


~ Fries Old Town = sodap sebab mok2. He3...


~ Lunch aku untuk hari tu adalah Hainanese Chicken Chop. So-so jer la rasenye. Tak berape kene ngan anak tekak aku sebab sos tu cam manis2 jer. Aku tak sker manis but, aku sker pedas.


~ Nasik lauk rendang ayam untuk my 'sayang'.

Sekian kesah Isteri yang Pemurah... ;P


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

6 comments:

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

yer la...aku nampak entiti tu...tak silap aku ..itu entiti budak perempuan yang pernah kerja kat situ...namun begitu...beliau telah ditemui mati tergantung dalam tandas mac donald..mmg ngeri..

neezareef said...

murahhhh rezeki banjer suami

Solehah said...

sedapnya....

lily lotus said...

eh u silap taiplah..gaji bulan depan bukan Dec 25..tapi Jan 25 :P

ArELeEz said...

alvin takda rumah harga 8juta story....,
eiiiiii......! merepek!


neezareef,
sekali-sekala jer.. xbuleh b'kala2.. ahaks2..

ArELeEz said...

Solehah,
so-so jer.. makan kat gerai bese lagik besh!


lily lotus,
eh2! aahlah! alaalaa.. hu3.. nanti leez betulkan. tq, ek!

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google