SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Thursday, December 17, 2009

SuSuK???

A-im dah buang 'susuk'. Suspen jer dengor perkataan 'susuk' tu kan? Hiks... Alaaa... bukan susuk yang pakai tok moh tu la... But, 'susuk besi' maaa... A-im accident mase dia form 3. Patah kaki. So, doctor masukkan besi kat kaki beliau. Tp, kitorang yang poyos panggil mende alah tu as susuk. Saje jer nak kasik gempak sket... Ahaks3...

Last week, admit untuk operation. 'Susuk' tu kena kuarkan after a period of time yang ditentukan doctor. Also depends on tulang kaki A-im la... If ok, no problemo, then the doctor will take out the 'susuk'lah.


~ Keadaan kaki kiri beliau after operation. Aku tak berani nak close up sebab aku allergic mende2 gini. Eiiiii....... Awwsss!


~ 'Susuk' A-im tu, doctor dah siap cuci & buh dalam plastic. My 'sayang' tengah khusyuk tengok 'susuk' la tuh! Boleh bawak balik, simpan as kenangan la... Ade ke patut si Bulat & my 'sayang' nak jual 'susuk' tuh kat kedai besi buruk??!!! Hape kes..??? Muahaha...


~ Encik A-im without 'susuk'... He3...


~ Aku & my 'sayang' sampai dolu kat spital. 15 minutes later, baru abah, my MIL & Jijah sampai.
Skang, A-im dah discharged. Tapi, still kene wat follow up la... further treatment like cuci luka bagai... Eiiiiiiii.......... Sungguh ngeri aku dengor! Geli-geleman tapak kaki aku, ok! Awwsss!

Owhhh... btw, mase kitorang melawat A-im tuh, g/f beliau pon ade same. Wani namenye... Hmmm... bertambah lagik la adik ipar my 'sayang'... Jom makan nasik minyak! Hiks...


*Tetibe terhengat kat Degawan & Cinda in Susuk kat TV3, not so long time ago... ;P


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

2 comments:

Elyn said...

aii hari2 tgk susuk tu. tp fresh punye la ekekek. sepital mana tu?? kot2 susuk tu dr kompeni kami nyer!!

ArELeEz said...

Elyn,
owhh.. ye kah? he3.. ntah! xtau la plak dari company mane? hiks..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google