SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Monday, February 1, 2010

MeMaSaK iTu AdALaH bAgUs!

Seperti bese, blog aku nie tak penah sunyi dari entry2 pasal makan2/dalam bahasa saintifiknye adalah makanan. Means, kalo takde gambar/kesah pasal makanan, bukan blog akulah namenye tuh. Dah jadik cam trade mark la konon2nye kan... ;P

Yang sebenornye, nie kes malas masak la nih. Bile lapor, makan kat luar jer la jawabnye... Senang citer! Heh3...


~ We ols makan kat City Mewah. Port bese la kan... Aku makan sate. Dah naik fames amos dah name City Mewah nih kat blog aku. Bile masuk bab makan2 jer, mesti mention name City Mewah. Bile mention name City Mewah jer, mesti makan2. ;P


~ Keropok pon ado...Appetizer, gitu..!


~ My 'sayang' makan nasik putih + ikan masin...


~ ... ngan sup ekor nih. Marvellous gak la sup ekor kat Nasa Tom Yam, City Mewah nih. Dah jatuh tahap 'terangkat' gak la...

Abis makan, we ols tak gi memane pon. Terus balik umah coz mata dah kelat2... ngantuks... Tak kose nak jalan2 carik pasal dah.

*Pesanan khidmat masyarakat: Korang jangan tiru cam aku tau coz better korang masak la kat umah. Jimat + berbaloi2... Aku takpe coz aku memang sker sedekah duit kat gerai2 makan nih. Ye la kan... kalo bukan orang Melayu sendirik yang tolong orang Melayu, sape lagik kan..?! Wah! Mesej tersirat tuuu... ;P Okeylah! Chow!


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

4 comments:

::The Shopaholic Tauke:: said...

sedapnyee..dh la tgh lapar ni..huhu

ArELeEz said...

::The Shopaholic Tauke::,
kalo tgh lapor, mmg nampak makanan hape pon sodap kan? hiks..

Solehah said...

sedap weh sup tu..

ArELeEz said...

Solehah,
mmg sodap! tp, kan.. aku penah makan sup ekor kat putrajaya, my 'sayang' yg order, aku pau jer sket. bapak la keras kematu sup ekornye! cam makan batu, ok! isk3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google