SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, February 23, 2010

ODAH LATEST 'VERSION'. ALOOLOOLOOO... TOMEINYEEE... LAH HAIII..!

Hari Ahad... abang aku ajak gi mengecat umah beliau lagik. Join jer la... Dari terperuk jer kat umah kan...

Aku tak tolong mengecat pon... Mak, abang, my 'sayang' & Kak Aneem jer yang gigih mengecat. Aku tolong tengok jer... Pastu, tolong wat kepochi, menyakat anak2 sedara aku. A_bern tak ikut coz kuar wif abahnye.


~ Latest version of Odah. Skang nie, dia sker sangat wat muka terkezut camnie especially kalo nampak ayam/burung. Mula la dia muncungkan mulut dia. Alooloolooo... Tomeinyeee... lah haiii..! Geget kang, ha..!

Pukul 12 p.m kitorang balik. Nak mandi & bersiap2 coz nak attend wedding kakak kawan aku. Sampai2 jer kat umah kenduri, terus capai pinggan, beratur amik nasik & lauk. Lapor, babe..! Huuu...


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

2 comments:

Solehah said...

ya..comei ja dia..

ArELeEz said...

Solehah,
soo... sweet..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google