SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Friday, February 5, 2010

DaH La TeNsEn, BeRTaMbAH2 TeNsEn LaGiK! HuH!!!

Aku baru sampai umah nie. Lambat balik, kuar opis kul 6.15 p.m. Settlekan keje yang urgent tuh. Isnin depan ade auditor nak datang check. Huuu... Takutznyeeeeeeeee lah haiiii.... Dah berminggu2 aku tak lalu makan, tido pon tak lena tapi, mandi basah la kan... He3... Sumenye gara2 auditor tu lah!

Banyak mende yang tunggang-langgang kat opis nih. Dat's why la aku tak sker take over keje orang len, means orang sebelom aku la. Better wat sesuatu keje tu from A to Z than take over. Fenin wooo... Gigih aku ngan Hafiz menyetelkan hape2 yang patut tadi. Tu pon tak abis lagik. To be continued by tomorrow. So far, dah siap dalam 70% la... Sok nak abiskan lagik 30%.

Tensen2...

Balik umah, hengatkan nak relax2, kurengkan tensen. Tapi, rupe2nye makin menensen coz jiran sebelah umah nie dok memekak jerk! Berkaraoke tak hengat! Lagu rock jiwang lak tuh! Tahap tangkap leleh, lentok2... Kalo suara sodap lunak merdu dari Tok T, takpe la gak. Nie cam kambing baru belajar sebut, 'Do Re Mi...' Cam hampagas yang dah lame tak berguna, penuh habuk2 karat bagai...

Arrgghhhhhhhhh.........!!!!!!! Woi jiran sebelah! Bile la ko nak berenti berkaraoke tak hengat nih??? Naik menanah kuar darah segala lubang telinga aku nie tau! Pui!


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

2 comments:

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

hahahahahahaha...sapa soh dok kat sebelah pusat karaoke??kalau nak sunyi...sewa kat area tanah perkuburan...hahahahahahahahahaha...

ArELeEz said...

alvin takda rumah harga 8juta story....,
tak sayang mulut punye komen! ciss!

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google