SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, February 23, 2010

PENATLAH...

Penatlah... Hari nie, hari rajin aku. Aku kemas umah + masak. Pukul 11.15 p.m baru abis tugasan. Pastu, layanz Terjah sampai pukul 12 p.m. Dat's why aku penat?! Skang baru la free sket nak berblogging.

Ntah kenape aku rajin benor hari nie? Mula dengan sapu sampah kat porch, cuci pinggan mangkok, siang udang + sutun, masak... sutun black pepper lagik, ko..! Sampai la ke mengemas umah. My 'sayang' sungguh pelik tengok kerajinan aku. Aku, lagiklah pelik! Tapi, aku cool... Heh3...

Owhhh... by the way, hari nie, aku malas nak drift. My 'sayang' yang anta & amik kat opis. Petang tadi, we ols ke TF, tambah stock barang2 dapur.


~ On the way back, kitorang terjumpe stall yang jual gado2 & popiah seperti di atas. Tapau la... hape lagik..?! Aku makan sket jer... My 'sayang' yang kasik licin. Nampak cam lapor. Tapi, bile aku tanye nak dinner/tak?! Beliau kata takmo. Nak diet katanye... Ye sangat la tu..! ;P

Disebabkan perasaan kasih yang menebal *Ecewah..! Tetibe la plak kan... Hiks...*, aku masakkan la dinner untuk my 'sayang'.


~ Nasik putih lauk sutun black pepper. Tegar pak cik tuh! Sampai skang tak sentuh pon lagik makanan tu. Sila kagum ye, you ols..! He3...

Lenguh la kaki aku... Pinggang pon dah larik allignment nih!

'B... Massage2, pleaseee... Hu3...'


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

2 comments:

Solehah said...

oo..tu la sotong black papper..camtu rupanya eh..

ArELeEz said...

Solehah,
aku belasah jer buh name resepi tu. asal buh black pepper jer aku consider as masak black pepper la.. he3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google