SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Monday, February 22, 2010

DAH LAME TAK GI PASAR MALAM...

Ye! Memang dah lame rasenye aku tak berpergian ke pasar malam. Last pegi adalah pada bulan lepas kalo tak silap aku. Eh! Ye ke? Errr... ntah la! Aku pon dah tak hengat.

Pasar malam kat sini adalah pada hari Sabtu. Sabtu lepas, walaupon aku free tak gi mane2 & tak wat hape2, tetap tak ke pasar malam. Aku sibuk update stock bisnes bagai... My 'sayang' jer yang gi. Tu pon sebab petang tu my 'sayang' ke workshop, anta Wirasleez. Kene tukar water pump ke hapekejadah namenye ntah?! Yang gitu2 la... My 'sayang' roger2, tanye nak makan hape coz beliau nak singgah pasar malam kekdahnye... Aku pon fenin, tak tau dah nak makan hape?! Last2, aku suh tapaukan burger oblong ngan air kelapa jer.


~ Rupa burger oblong... sebelum...


~ Yang nie rupa selepas... ;P


~ Musim2 global warming nie, memang terbaiklah kalo dapat pekena air kelapa. Perrgghhh..! Nyamannyeee... Ahhhhhhh.......... Uiks! Cam iklan ubat batuk cap kelapa laut Afrika lak. Hiks...

My 'sayang' tapau mee goreng. Not bad la... Makanan2 seperti yang tersebut di atas nie merangkap menu dinner kitorang untuk hari Sabtu la kiranye...

Sekian...


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

3 comments:

Solehah said...

sedappppppp

ArELeEz said...

Solehah,
owhh.. i like..! ;P

Anonymous said...

PENURUNAN HARGA!! ALA ARIYANI BELANG HALUS 2 HELAI RM70 FREE POSTAGE
http://dnrcollectionz.blogspot.com

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google