SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Thursday, February 25, 2010

KEGILAAN KAMI SEMENJAK 2 MENJAK NIE...

Di samping kegilaan terhadap game & blogging, aku & my 'sayang' ade kegilaan baru skang. Memula, nie kegilaan aku sorang jer but, dah berjangkit kat my 'sayang'.


~ Cheezels's snacking. Yes! Dat's it! Tu la kegilaan kami skang nih. But, tak la everyday kitorang nak hadap Cheezels jerk. Means, kalo gi vacation ke... mane2 ke... mesti singgah kat petrol station, carik Cheezels. Time tengok tv pon. Ntah la... rase best lak Cheezels nih. Pastu, siap buleh main2 jadikkan cincin then, baru ngap! Siap silang2 tangan lagik! He3... Kanak2 Ribena betullah! ;D

Harap2, ado la orang2 kuat Cheezels yang baca keluh kesah aku nih! Untung nasib, buleh la ah kak jadik duta Cheezels! Hiks...


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

6 comments:

Eye_nee said...

Salam:
hihihi...nak jadik duta Cheezels..kalau si budak comel Odah tu compom dapat...

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

aku masih layan kopok ni lagi..last makan pagi tadi..

Eyriqazz said...

kami pula gilakan twisties...hik3

ArELeEz said...

Eye_nee,
alaa.. leez pon comey gak hape..?! ;P

ArELeEz said...

alvin takda rumah harga 8juta story....,
sodap kan?

ArELeEz said...

Eyriqazz,
owhh.. twisties used to be my crush gak dolu. tp, skang cheezels dah take over..! he3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google