SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Saturday, February 6, 2010

JeMpUT mAkAn, U oLs...

Aku baru pas balik dari umah mak aku, anta A_bern. Petang tadi, mase sume orang balik, dia takmo ikut balik coz nak berstreamyx katanye... Kepochi la nak check account Kawanlah nye tuh! So, pas Maghrib tadi, we ols anta la.

Aku yang drive coz my 'sayang' not feeling well... badan panas jer... Aku paksa gi klinik, takmo! Kedegilan sungguhlah! Dia just minum green tea jer... beli kat farmasi. Sungguh tak sodap air tersebut! Wangi giler! Tapi, bukan wangi yang best but, wangi yang tengit2 tu, ha..! Erkkk!

Sebelom ke umah mak, kitorang singgah kat Mawar Seafood, City Mewah, nak tapau makanan sket. Aku beli kueteow tom yam *untuk aku*, kueteow sup *mak aku*, kueteow hong kong & aiskrim goreng *A_bern punye* & sup ayam untuk my 'sayang'.


~ Gambar nie takde hubung kait pon... But, sesajer nak tepek gak. Mee bandung from Han Seafood.


~ Yang nie pon takde kaitan ngan entry. He3...


~ Wajah berbajet sexy ala2 Angelina Jolie. Ahaks2... Pssttt2!!! My 'sayang' kureng selera makan wooo... Pelik... owhhh... Ha3...


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

2 comments:

Solehah said...

isk3..gambo last sekal itu sebijik..cam sape eh..jap nak fikir..

ArELeEz said...

Solehah,
cam yunalis zarai versi sexy-mexy kot kan? ahaks3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google