SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, February 2, 2010

FaMiLy VaCaTiOn (EpiSoD: Bj BoWL)

Aktiviti pas dinner pekena nasik kandaq adalah main bowling kat BJ Bowl, Kompleks Bukit Jambul (KBJ). Main 5 orang, 2 games. Giler kelakorlah kalo pemain amatur beraksi. Macam2 pesen & style ado! Masuk longkang toksah citerlah! Memang tak terkira. Ade yang bola terbaling kat belakang la... Aku la tu! Muahaha... Layanzzz... ;P


~ Nie mak cik tukang jaga bola bowling. Kepochi jer mak cik nie tau!


~ My 'sayang' punye balingan sket punye deras la... Tapi, 1 strike pon tak dapat. Jom gelakkan beliau secara tak hengat... Muahaha...


~ Para penonton & penyokong yang hadir memberi sokongan moral yang jitu lagik tak berbelah bagi..! He3...


~ A_bern wat balingan cam dengan dia2 sekali nak termasuk dalam lane tuh. Ha3...


~ Abang aku dengan gaya & style yang tersendirik. Ecewah! ;P


~ Aku & bola... cam same2 jer membolat. Owhhh... diet3!!! ;P


~ Walaupon aku tak menang & tak berape terror but, at least dapat gak strike 3 kali. Tak la kempunan cam my 'sayang'... 1 strike pon nan ado! Laki sapa la nie..??? Isk3... Muahaha...

Keputusan 1st game: 1) Kak Aneem 2) Abang aku 3) My 'sayang' 4) Aku 5) A_bern
Keputusan 2nd game: 1) Kak Aneem 2) Abang aku 3) Aku 4) My 'sayang' 5) A_bern
Kesimpulan: Kak Aneem terror la... Yela... ye la... Power of left hand gitu..!

KBJ dah tutup, baru la kitorang abis 2nd game. Mase nak carik jalan kuar, sesat-barat lak tuh! Ade ke abang aku gi guide kitorang ke car park kat basement?! Padahal, parking keta kat luar KBJ. Terpinga2 jer kitorang... Ha3...

Kitorang sampai hotel kul 12 ++ a.m. Sempat lagik aku blogging tuh! Konon2, nak blogging sampai kul 3 a.m la kan... Tapi, kul 1.30 a.m mata dah kelat2. Isk3... tak buleh jadik nih! Tido jerlah! Plus, sok nak gi Bukit Bendera lak.


*To be continued...


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

6 comments:

Diarihatiku1976 said...

fuhhh.. akak suka main bowling ni.. gatal jer jari ni nak main... ahahakss

Pink dan Biru said...

hi mummy..come visit our little shop http://pinkdanbiru.blogspot.com See ya!

Solehah said...

nasib baik hang no3..hehe..

ArELeEz said...

Diarihatiku1976,
leez baru nak sker. not bad la.. buleh jadik addicted gak la..

ArELeEz said...

Pink dan Biru,
owhh.. sure2..

ArELeEz said...

Solehah,
ye! aku pon xsangka aku seterror tu. ha3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google