SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Wednesday, February 10, 2010

AkU dEmAm NiE... Hu3...

Wei, korang..! Aku demam la... Selsema + sakit tekak. Pas my 'sayang' demam, aku plak take turn. Memang sehati sejiwa betul la kan? Huuu...

Dari semalam lagik aku dah rase semacam. Tekak nie perit jer... Tapi, malas nak manja2 sangat. Just beli Fisherman's Friend jer. Hari nie, makin tak buleh blah lak aku rase. Ye la... ngan flunye... sore throatnye... mata sembap... kepala weng2... Hadoiiyaiii...! Tapi, aku kuatkan gak semangat! Purak2 tak demam! Bajet nak dapat title 'Iron Lady' la konon! Gigih gak aku gi bawak mak ke spital coz hari nie mak check tekanan darah. Kul 10 a.m aku sampai opis. Sekali lagik aku purak2 tak demam. Kali nie bajet nak dapat title 'Pekeje Contoh' lak. Ha3...

Tengahari, aku rase makin tak sihat. Petang pon same. Skang nie pon... Gediks2 mengadu-domba manja2 ngan my 'sayang'. My 'sayang' tepekkan cool fever kat dahi dengan harapan semoga panas badan akan beransur hilang. Insyaallahhh... Mase aku gigih taip entry nih, my 'sayang' tengah bersilat kat dapur. Nak masakkan maggi goreng katanye... Owhhh... terharu... Sob3... Uhuks3...

Ikutkan hati, nak on lappy pon malas ya ampon..! But, since dah beberape hari aku tak update, gagahkanlah gak kan... Kata blogger tegar... ;P

Sok, kalo tak kebah gak, aku mc la kot. Kalo buleh takmo la kan coz sok 'orang2 besor jajahan' from Ipoh nak datang, ade meeting. Cam tak sesuwai la plak kalo aku mencotikan diri kan... Memang la aku nie tak la sepenting mane pon coz aku nie hanya sekadar 'mentimun'... but, kira tak rock la kalo aku tetiba mc. Korang paham ke hape yang aku melalut nih? Alaaa... kalo tak paham, buat2 paham jer la, ek?! ;P

Doakan demam aku tak serius, ek! Aminnn...


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

12 comments:

eynda said...

Get well soon ya :-)

TEACHER OF SOMEONE said...

rajin2 mkn ubat ye..
moga cpt sembuh ^_^

zliah said...

get well soooooooon kak!
(^_^)

RaFFLeSiA MeRaH said...

akak doakan biarlah demam tu demam yang penuh bermakna...hehehehe....

sweetheart said...

get well soon dear..

zue said...

demam teruk ker...peknen kot areleez heheheheh

ArELeEz said...

eynda,
hope so.. aminn..

ArELeEz said...

TEACHER OF SOMEONE,
bab makan2 ubat tu yg xbuleh janji nak rajin tuh! heh3..

ArELeEz said...

zliah,
insyaallahh.. tq for ur concern, dear..

ArELeEz said...

zue,
xla teruk sgt. kene flu ngan sakit tekak. xpreg la coz 'bendera jepun' tgh b'kibar nie. hu3..

ArELeEz said...

RaFFLeSiA MeRaH,
leez pon harap camtu gak but, harapan tinggal harapan jer la.. coz 'red flag' sudah mari. huu..

ArELeEz said...

sweetheart,
tq for ur concern, kak..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google