SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Friday, February 19, 2010

'HAPE YANG PENTING... KEJESAME2... LA3...' ;P

Aku baru lepas mengemas dapur. Cuci2 pinggan mangkok bagai... Takde la banyak sangat pon but, if dibiarkan, jadik bertimbun la nanti. Bile dah banyak berlonggok2, mula la jadik malas. Sampaikan mata pon sakit, tak lalu nak tengok pinggan mangkok tu sume.

Tugas aku adalah susun2 pinggan mangkok yang dah dicuci. Pastu, cuci pinggan mangkok yang lom cuci lagik.


~ My 'sayang' lak amik bab laundry. Yang nie memang tugas hakiki my 'sayang' sebab aku cukup malas bab2 cuci baju nie..! Ye! Memang la pakai washing machine but, kalo dah malas nak wat camne kan..?! Tak tau la kenape?! Maybe, aku nie takde chemistry kot ngan washing machine tuh..! Tak sherashi bershama, gitu..! Plus, orang pompuan mane buleh wat keje berat2 maaa... Kan3!!! Ahaks3...

Aku & my 'sayang' rajin malam nie. Bahagi2 tugas, cepat sket abis keje2 umah. Owhhh... tetiba jer rase cam nak nyanyi lagu Wonderpets, 'Hape yang penting... kejesame2... La3...' ;P


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

2 comments:

Solehah said...

bagus eh kerjasama ni..

ArELeEz said...

Solehah,
mmg bagus! keje jadik mudah. +, dpt m'eratkan hubungan, gitu..! ;P

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google