SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Sunday, February 14, 2010

iT's NoT Tv. iT's H.b.O.

My 'sayang' dapat notis yang mengatakan bahawa ade parcel untuk my 'sayang'. My 'sayang' dikehendaki ke GDEX untuk claim parcel tuh. Parcel tu katanye from Astro. Hmmm... My 'sayang' pon wondering la kan... hapekah mende alah yang Astro courier tuh?! & dengan penuh semangat waja serta keyakinan yang menggunung, maka berdesuplah beliau ke opis GDEX yang berdekatan...

Berdebar2 nih...

Dag... dig... dug... di dalam dada, lagik u ols..! He3...

Nak amik parcel pon dah berdebar2, nak bukak parcel tu hapetah lagik kan?! Suspen jer... Rupe2nye...

Jeng3.............


~ Ini daaa... Cap H.B.O from Astro lorrr...


~ 'It's not TV. It's H.B.O.'

Memula, my 'sayang' hengatkan Astro bermurah hati nak kasik Astro B.yond ke kan... Buleh gak cuci2 mata. Paling cikai pon, buleh gak berlagaks kat jiran sebelah umah yang mereng nih, kononnye kitorang jer la yang dapat free gift Astro B.yond kan... Ha3... Keji, owhhh...

Tapi, cap nie pon orait gak hape?! Kira tahap buleh berlagaks ngan jiran sebelah umah gak la... Sampai tahap buleh cakap, 'Woit! Aku ado cap, ko ado???' ;P Kira besh gak la nih. Thanx to Astro coz appreciate your customer... Kalo buleh pasnie, kasik la Astro B.yond ke... tak pon, pakej paling tip top, f.o.c selama 80 tahun ke... ;P



::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

2 comments:

Anonymous said...

besh2!

ArELeEz said...

GhOsToNe,
mmg besh! ;)

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google