SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Friday, June 18, 2010

KURSUS INDUKSI UMUM (EPISOD: PHOTOSHOOT @ POOL)

Malam seterusnye, rutin aku & kawan2 lain kat situ buleh dikatakan same jer everyday. Dengor taklimat, riadah, makan & tido... Time makan la yang aku rase paling blues sebab time tu la dok teringat kat my 'sayang'. Macam2 soklan kuar dalam kepala nih, 'Dah makan ke B?... Makan hape la agaknye?... Dengan sape lak B makan?... Bla3...' Time tido pun same, lagik la blues! Sib baik aku bawak t-shirt my 'sayang' yang ade bau dia. Plus, nie memang perkara wajib yang aku akan bawak if kene separate camnie. Buat pengubat windu... ;D

Makan time...


~ Blues tak hengat, ko..! Hu3...


~ Idea tak buleh blah daripada Murni & Ena... Bese la kan... memasing menanggung windu tak hengat kat sang suami, tu yang jadik sengalz tuh! Ha3...


~ Menu adalah nasik ayam. Not bad la...

Sementara nak tunggu slot seterusnye, we ols lepaking kat pool, buat sesi photoshoot.


~ Ena & me...


~ Again...


~ Hapelah yang aku tengok tuh..?


~ Kami nak terjun dalam pool tuh! Yee haaa...!


~ Tak agak2 ibu mengandung nih. Cayalah..! Hiks...


~ Kat celah2 dahan pokok pun kira oraitlah!


~ Bermandi cahaya la pulok! If ade short-circuit nie, 'padamlah' aku... Huuu...


~ Photographer dah tired, dowhhh... ;P

Korang kan... if gi kursus, blues cam aku tak? Hu3...


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

6 comments:

J@J@ / Bini The Rock said...

lawo ar tudung...pinjam buleh?
hehehehe!

saya takde kusus musus, so takde lah rindu dendam.
eh! tp klu hubby kemungkinan la kot..tp saya dah ckp awal2..dia p kusus, saya nak ikot!

hak hak hakkkk!

ArELeEz said...

J@J@ / Bini The Rock,
lawa, ek? mekacih2.. err.. org yg pakai tudung tu pun lawa gak kan? ahaks3...

syiok la camtu. buleh honeymoon sekali!

azzey said...

Mesti la.lawa...org yg beli tudung tu pon 2 x lawa dpd tudung tuh....he3...

ArELeEz said...

azzey,
isk3.. perasan, owhh..! xagak2..!

azzey said...

Areleez: Yeahhhh.....dah kejadian alam , nak wat mcm mana.....he3...

ArELeEz said...

azzey,
chaitt! pii rahhh..! kose tau!

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google