SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Saturday, June 26, 2010

IKAN BAKAQ KUALA PERLIS

Asik berjalan & berposing jerk, perut pun dah lapor balik. Terjah kedai makan la jawabnye. Bapak la berderet2 kedai makan kat situ. Buleh dikatakan sume pun menghidangkan ikan bakar & seafood as main menu. Pilih jerlah nak makan katne?! Kitorang pilih kedai yang ade kipas besor godang sebab badan dah berlengas, panas!


~ The ikans...


~ The udangs & segala mak nenek siput pun ado..! Pilih jer mane ko nak.


~ Deretan makanan yang kitorang order... Belum sepenuhnye nih. Ade lagik yang belum sampai.


~ Cubaan menjadik artistik. Heh3...


~ Ketam masak rempah... Yang nie memang marvellous! It's finger lickin' good, bebeh! ;D


~ Ketam masak lomak cili api... A_bern kata sodap.


~ Kailan ikan masin... Not bad la...


~ Tom yam... Buleh tahan gak la rase dia. Tapi, cam ade rase manis sket la... Potong markah sket di situ...


~ Ikan jenahak bakaq. Aku tak buleh kasik rate berapa bintang sebab aku tak rase langsung. Aku kan tak sker ikan bakar... Tapi, family members lain sume kata sodap, kira sodaplah tuh! ;P


~ ABC yang memang aku tak buleh abiskan. Tapi, bukan untuk aku pun... A_bern yang order. Aku tumpang sescoop 2 jer... He3...

Bbrrppp..!!! Perut dah santak giler! Memasing dah kekenyangan. So, balik hotel dolu lah. Nak mandi2, semayang & nak tido awal sebab sok nak gi wedding Solehah. Tapi, aku tak tido awal pun... Gigih berblogging! Pukul 2++ a.m baru tido. Kata blogger tegar... Heh3...


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

2 comments:

alvin takda rumah harga 8juta said...

owhhh...
solehah bakal kawin esok..

selamat pengantin baru..


lauk pauk kat entri ni saja bikin perut gua munyi2..

ArELeEz said...

alvin takda rumah harga 8juta,
dah kawen dah pun.. btw, tq, ek (bagi pihak..)

if perut dah bunyi tu, hape lagik.. carik makan la.. he3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google