SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Wednesday, June 23, 2010

KURSUS INDUKSI UMUM (EPISOD: BBQ NITE & KARAOKE, BEBEH!)

Seperti bese, malam terakhir kursus of cos ade bbq nite. Cam dah jadik acara wajib. Tak kesah la kan... sebab sume pun musti sker kan... So, layanzzz... But this 1 different sket sebab instead of bbq, ade pertandingan karaoke gak. Sume group wajib hantar wakil either duet, solo/group. Di samping menadah mulut untuk makan, we ols jugak menadah telinga untuk dengor performance kawan2. Enjoylah!


~ The santapan... Dari segi taste, yang lain2 ok la except ayam dia coz tak masak la... Marinate pun tak menjadik. Plus, diorang kelam-kabut nak bakar. That's why la ayam tu tak berapa masak. Cam makan ayam salut rempah kurma jerk. Hu3...


~ Group nie mendapat tepukan yang gemuruh sebab sporting giler! Nyanyi lagu Cek Mek Molek by Dato' M Daud Kilau. Siap bergelek sakan lagik, ko! Ha3...


~ Turn group Sahril (staf Lenggong) ngan Eika (staf Ipoh) lak menyumbangkan suara. Diorang berduet lagu Jangan Pisahkan. Sahril feeling abislah! Bravo2..! Ha3...


~ Sheila & the geng... Nyanyi lagu Gemilang by Ella.


~ Wakil group aku... tak lain tak bukan... Encik Bob..! Clap3... Bob nyanyi lagu Biarlah Bulan Bicara by Broery Marantika. Gegak-gempita, owhhh... ;P


~ Timbalan Pengarah Bahagian Sumber Manusia pun berkaraoke sekali! Bravolah Encik Amran...


~ Walaupun pitching ke laut tapi, tetap penuh perasaan, hokay..! Cayalah..! Hiks...


~ Wif Shiela yang same2 gila glamour! He3...

Aku tak larat nak tunggu sampai abis karaoke sebab mata dah nak terkatup. Gua naik bilik dolulah, babe!


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

2 comments:

azzey said...

Klu nyanyi lagu Negaraku pon kelassssss kot.....hu3....

ArELeEz said...

azzey,
b'diri tegak sume! ehem2! testin'2.. 1.. 2.. 3.. negaraku.. la3.. ;P

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google