SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Sunday, June 20, 2010

KURSUS INDUKSI UMUM (EPISOD: LAYANZ JER LAH..!)

Sambung lagik citer kursus, ek?! Jangan marah aaa... He3...

Entry nie banyak gambar. Ntah dari camera sape2 ntah... mane yang ade muka aku, sume aku cilok! Sebab gua memang tak buleh blah if ade gambar2 gua yang gua tak jaja kat sini untuk tatapan you ols..! Ahaks3... Layanz jerlah, ek?! ;P


~ Before fasci datang, aku sempat lagik tenyeh2 losyen kat tangan. Bese la... pompuan kan... Ahaks3... Errr... besornye tangan aku... Malu lah... nak nyorok... nak nyorok... Uhuks3...


~ Owhhh... Murni... Hapekah..?!!


~ Shiela, aku & Ena...


~ 4 stooges... Muahaha...


~ Game nie best gak. Conducted by fasci Encik Azizurahman from Jabatan Pelajaran Johor. Beliau nie memang sker bagi games kat kitorang. Main tiup2 belon, apung2 belon ke udara la... Pastu, ikat kat kaki ngan benang then, pijak belon orang lain. Terkangkang2 aku carik 'mangsa', nak pijak belon diorang. Ha3...


~ Yang kat dalam gambar kat atas nie, kitorang main game tutup2 mata. Main secara bercouple. Aku couple ngan Shiela. Sorang kene tutup mata, sorang lagik tak payah. Yang tutup mata dok kat 1 side, yang tak tutup mata kat another side. Yang tutup mata kene carik couple dia by using their instinct. Shiela sesat-barat! Aku dok kat utara, dia nun jauh gi carik aku kat selatan. Secara curik2 aku gi tarik tangan Shiela. Aci tak? Ha3...


~ Pas main game, kitorang karaoke secara berjemaah lak. Lagu My Baby You by Marc Anthony. Favourite aku tuuu... Hape lagik..?! Penuh perasaan la aku nyanyi! La3... Hiks...


~ Aku nak beli la kain yang Shiela buat baju kurung tu... Jenis cotton. Alaaa... nie kain zaman dolu2 nie... Tapi, skang dah kuar balik. Ramai, owhhh... yang pakai kain camtu... Kakak aku cakap, dia ade jenis2. Means, dari yang kasar sampai la yang lembut. Yang sedap pakai yang lembut tu la... Ade munge besor2 & ade munge kecik2. Isk3... berkenan sungguh aku. Kat Riamoda hari tu cam nan ado jer... Hu3...


p/s: To kakak aku... 'Kak, takde ke lagik stock kain cotton tu? Tolong la carikkan... Berkenan, owhhh...'


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

6 comments:

azzey said...

Anda baru sedarkah yang anda itu....besar ?????? ha3....

Haah skrg mmg trend cotton....tp yg murah tu nipis sgt...klu nak yag okay....dlm 40 & above....

ArELeEz said...

azzey,
eh! yg besor tu bkn saya la.. pelanduk 2 serupa tuh! ;P

+, yg murah tu cam keras/kasar sket kan? err.. hape kata kalau u bagi i kain tuh?! alaa.. as pressie.. buleh kan? hiks..

azzey said...

Areleez: Haah, betollah..mak pelanduk, tu yg besor tuh.....hi3....

Agak2 arrrrr.....x sudah2 nak pressie...ini mcm wa buleh bankrap woooooo !!!!!!

ArELeEz said...

azzey,
xbaik woo.. hu3..

kat sini bankrup kejap jer tp, kat sane nun kaya woo.. kaya pahala sbb sedekah kat anak yatim cam i nie.. sob3..

azzey said...

Areleez : Wa bkn ANAK YATIM kah ???

ArELeEz said...

azzey,
lu anak yatim kematu! ha3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google