SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Sunday, June 27, 2010

SOLEHAH'S WEDDING... 12 JUN 2010...

Lepas breakfast, we ols naik bilik balik. Sempat la nak relax2 jap before check-out. Aku siap tido2 lagik! Mengantuk giler, owhhh... Tu la... sape suh blogging sampai tido pukul 2 a.m..?!! Nie if mak aku tau, mau lapanploh hari kene tarbiah! Ha3...

Pukul 12 p.m kitorang check-out. Sampai kat umah Leh, tetamu sume tengah makan. Hape lagik..?!! Makan timelah! Ade ayam masak merah, gulai kawah daging ngan rebung... lagik hape, ek?! Alaaa... hilang ingatan lak! He3...

Memandangkan perut pun dah kenyang, makanye kami pun lepaking kat depan umah Leh tanpa rase segan-silu. Siap posing tak hengat, buat umah Leh cam umah sendirik. Ha3...


~ Memula, lepaking kat tepi jalan dolu. Nak kasik nasik turun la konon... Pastu, tak larat nak berdiri sebab badan memasing dah berat. Plus, panas membahang lak kat situ. So, carik port paling strategik iaitu kat depan pintu umah Leh. Ade kerusi... buleh la santai2 jap sementara tunggu pengantin sampai.


~ Dah siap but, still kat dalam bilik hotel. Tengah tunggu kakak aku.


~ Takmo kata hape2, just nak gelak secara tak sedar diri! Muahaha... Kah3... Cool, owhhh... mak aku... Cayalah!


~ Korang kenal tak sape 'aweks' nie? Ehem2... ;P


~ Mmuahhsszzz..! Ahaks3...


~ 'Dari kerana mata... La3...' Ecewah! Hiks...


~ Jom main teka-teki, teka-tekuk. Mane 1 kaki aku? ;P


~ Pokok kelapa kat tepi umah Leh pun aku nak jaja gak! Heh3...


~ Mak cik nie tengah sentap. Ade la mende yang dia tengah sentapkan... Off-record..! Heh3...


~ Pantang tala camera, sume pun sawan! Susah nak ubatkan penyakit sawan camera nih! Kah3...


~ Dancing jom..! Ahaks3...


~ Bini sapa la nie..??? Tengah2 orang ramai dia buleh pose camnie. Tak agak2 ko, noks..! ;P

Mane la pengantin nie? Tak sabor nak tengok Leh dimake-overkan! ;)


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

4 comments:

Ms.Lilies said...

aihhhh sungguh saspen menunggu rupa pengantin ituu

ArELeEz said...

Ms.Lilies,
tungguuuuuu........! heh3..

azzey said...

Alahai Solehah....we alls ms tu mmg dh di tahap keboringan yg menggiler....sib baik, akhirnya sampai jg.....he3....

ArELeEz said...

azzey,
well.. penantian yg b'baloi2.. ha3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google