SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Monday, June 21, 2010

STICKY MODE: HAPPY FATHER'S DAY...

*This is a sticky mode entry. Please scroll down for new updates. Thank you.


~ Di kesempatan ini, aku nak wish Happy Father's Day to all bapa2, daddy2, ayah2, walid2, etc.2... di seluruh donia. Kepada anak2 plak... sayangilah bapa anda sementara hayatnye masih ade... Jangan sia2kan pengorbanan yang mereka buat untuk membesarkan kite.


*Al fatihah untuk arwah abah aku, Allahyarham Mohd Adnan bin Ali... Walaupun, abah dah takde di dunia nie, abah tetap 'hidup' dalam jiwa anak2 abah. & walaupun aku tak penah tengok wajah abah sebab abah pergi mase aku tak mengerti ape2 lagi (usia aku 6 bulan-baby), ingatan pada abah tak penah pudar. Doa kami, anak2 abah, sentiasa dititip buat abah di alam sane... Semoga roh abah dicucuri rahmat & ditempatkan di kalangan orang2 yang beriman... Aminnn...


*Buat abah mertua, Selamat Hari Bapa aku ucapkan. Semoga cepat sembuh seperti sediakala, dilindungi-Nya & diberkati-Nya... Aminnn...


*Credit to: Google


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

2 comments:

azzey said...

aL-FATIHAH UNTUK ARUAH ABAH TERCINTA....MUDAH2AN ROHNYA DITEMPATKAN DI KALANGAN ROH ORG2 YG BERIMAN....AMIN....

ArELeEz said...

azzey,
al fatihah..

aminn..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google