SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Sunday, June 20, 2010

KURSUS INDUKSI UMUM (EPISOD: THE FOODS...)

Kali nie nak citer pasal makanan2 yang diserve kat Lambaian Cafe, Golden Beach Hotel & Resort tuh. Bagi aku, foods kat situ just so-so jer la... especially untuk lunch & dinner. Pastu, if breakfast/minum pagi/supper, memang la buffet tapi, staf cafe tu yang cedokkan/amikkan untuk kite. Means, tak buleh sker2 hati la... If kite mintak more like kuih sepatutnye amik 2 bijik jer tapi, kite mintak another 1, staf tu akan buat muka kerut2 dahi kat kite. Dia amikkan tapi, cam tak ikhlas. Bab nasik lak, aku selalu jumpe batu kecik2 dalam nasik. Not sure either beras tu tak cuci bersih/batu2 kecik tu diorang nak buat hiasan. Ntah la... Food recycle jangan citerlah! Memang semedang jer... Hu3...


~ Nie time minum pagi. Makan cekodok cicah sos. Cekodok nie aku puji sebab aku sker cekodok. Sodap ke... tak sodap ke... if name dia cekodok, memang aku sker tanpa kompromi. Sepatutnye dapat secucuk jer. Tapi, aku buat muka tembok, mintak another 1 cucuk. Berkerut2 dahi staf cafe tuh bile aku mintak extra. Ha3...


~ Aku tengah pikir, betulkah tindakan aku amik 2 cucuk tuh? Rase cam tak agak2 lak. He3...


~ Orang lain sume tak excited pun makan cekodok tuh. Aku sorang jer yang kagum terlebih! Ha3...


~ 4 stooges lagik... ;)


~ Gigih aku kan? Hiks...


~ Nie menu minum pagi hari yang ke berape ntah?! Tak ingat... Seketul pun aku tak abis sebab aku kan tak sker kuih2 basah camnie. If tukar ngan cekodok kan syiok! Huuu...

Ade sesape buleh courier kat aku cekodok tak? Mengidam nih! He3...


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

2 comments:

azzey said...

Dah le mkn cekodok....wat plak muka tembok....haiiii x tau lah ape nk jadi....:P

ArELeEz said...

azzey,
well.. u know me..! ha3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google