SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Monday, June 28, 2010

DINNER KAT UMAH ABANG

Pada suatu hari, mak call aku...

Trut2... (Sound effect ringtone yang tak agak2. Hiks...)

Mak: Hello, dik. Malam nie gi mane2 tak?


Aku: Hello... Errr... malam nie, takde gi mane2 kot. Nape mak?


Mak: Haaa... datang umah abang. Mak ade kat umah abang nie. Tido sini. Datang makan sini, ye?!


Aku: Wokeh! ;)

Asal makan free jer, aku ok. Asal ok jer, makan free... He3... Lauk simple jer pun tapi, disebabkan air tangan mak, mende simple pun jadik cam extravaganza! Sumpah, tak tipu! ;D Ade gak la air tangan Kak Aneem. Air tangan aku jer yang nan ado! Heh3... Lepas makan, we ols santai2 kat depan tv...


~ Mak cik nie memang pantang orang tala camera! He3...


~ Si 'kakak' & si 'adik'... Not siblings but, just cousin...


~ Bulatnye Lip2..! Lepas abang aku kasik vitamin kat Lip2, terus dia jadik kuat makan. If tak, memang susah nak tengok sesudu nasik tu masuk dalam mulut dia. Sampai mak aku risau2 tak hengat! Siap push2 abang aku suh beli Appeton lagik. Hmmm... nenek mane tak sayang cucu kan...


~ Budak kecik nie, bile nampak aku jer, nak lariks. Nak lariks jer, nampak aku... Heh3... Bile aku kata, 'Hep2!!!', lagik la dia jadik patung terus. Pastu, terus nangis2 tak hengat! Kalau bab menyakat2 budak nie, kasik la kat aku. Confirm budak siap mengingau malam2! Ha3...


~ Buat muka tak bersalah... mintak simpati... Aloloolooo...


~ Nie apsal main nyorok2 nih? Malu2 meow lak! Chait!


~ Isk3...

Pukul 10 p.m baru aku & my 'sayang' balik. Santak perut, owhhh... Diet..??? Ahhh... sekali-sekala terbabas... Bukannye selalu... Kan3..??? Ahaks3...


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

3 comments:

azzey said...

Untungla dok dkt ngan mak...... org blk sesekali pon susah nk dpt rs....haiiiii nasib2....x pelah sabar jelah....

ArELeEz said...

azzey,
aloololooo.. relax la, babe! if nak suh mak masak, jiwa kene kental, babe! ayat kene power! kah3..

azzey said...

Areleez : Klu x kental....... x sampai ke tahap nih.....skrg nih....jauh kat sini......x pelah....if dia nak masakkan ....dia masakkanlah.....malas lh nk ckp2 lg.....i know.....who am i ......janji dia bahagia dh lahhhhh......

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google