SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, June 15, 2010

SESI PENYAMPAIAN HADIAH

Sebelum gerak ke Ipoh untuk sopping baju raye, we ols terlebih dolu buat sesi penyampaian hadiah untuk bonda tersayang... sempena Mother's Day. Mak pun hape lagik... touchinglah! He3... Plus, mak memang ratu air mata. Even tengok citer/drama2 sedih pun mak buleh nangis, hokay! Mak nangis takde bunyik. Tapi, air mata... jangan cakaplah! Meleleh2, mengalir2 tak hengat! Mak plak memang sker tengok citer2 yang berendam air mata nih. Rancangan Bersamamu tu memang favourite maklah. Aku sker kaco mak if tengah tengok citer sedih/Bersamamu. Aku bagi tisu la... selimut la... Ha3...


~ Sila tengok name aku & kakak aku. Lebih kureng kan? Mase sekolah dolu, cikgu2 sker panggil name aku as 'Rozeylawati'. Hape... susah sangatkah nak sebut 'Rozlizawati' tu, ek? Huuu...


~ I love my familia... a lot!


~ Abang aku yang poyos!


~ Gumbiranye mak aku..! Aku pun gumbira gak if mak aku gumbira... ;)


~ Iklan ubat gigi... Heh3...


~ Dah cam nak menurun lak abang aku tuh. Hape kes..??? ;P

Selesai jer sesi penyampaian hadiah, we ols terus gerak ke Ipoh. Mak aku suh beli awal2 sebab senang mak nak jahit. If beli lambat2 kang, sure mak aku kelam-kabut sebab skang nie pun dah banyak tempahan. Opismate kakak aku pun suh mak aku jahitkan baju.

Ade sesape nak tempah baju kat mak aku tak? Murah wooo... ;D


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

6 comments:

azzey said...

Same name ????? owhhhh....not really....whatever ROZEYLAWATI is d BOMB !!!!!!! HE3....

ArELeEz said...

azzey,
err.. masuk bakul, angkat sendirik, ek?

azzey said...

Areleez: That's the fact dowh.....hu3...

ArELeEz said...

azzey,
fake fact jer tuh! ha3..

azzey said...

ARELEEZ: NO NO NO.....Fact is fact .... hu3...

ArELeEz said...

azzey,
bluwekk2!!

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google