SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Wednesday, June 23, 2010

KURSUS INDUKSI UMUM (EPISOD: CERT & AKU MAHU PULANG...)

Hari yang dinantikan tiba jua akhirnye... Aku sudah mau pulang, dowhhh... Syioklah! ;) But, before that, ade majlis penutup. Dimulakan dengan ucapan & diakhiri dengan majlis penyampaian sijil kehadiran. Ucapan Penghulu yang paling tak buleh blah tuh! Siap berpantun2 lagik, ko! Ha3...


~ Yeay2..! Dapat sijil..! ;D

Sebelum berpisah, aku bergambar2-an dolu ngan bebudak group aku... Malas nak citer banyak, just saksikanlah kehebatan kitorang berposing... Owhhh... yeahhh..! ;P


~ Wif Bob... the group leader... Perlisian...


~ Wif Kak Ieda... HQ...


~ Wif Farah... a mommy to be... Kedahan...


~ Wif Noor... Sabahan...


~ The Flyin' Colours...

After lunch, sume pun gigih kendong bagasi memasing, dok kat lobby, tunggu van/shuttle datang amik untuk ke jeti. Aku tak lunch sebab nak lunch ngan my 'sayang'. Actually, my MIL & Bulat pun datang Pangkor, nak jemput aku. Wah! Tetiba aku rase cam VVIP lak! Hiks... Qistina pun kene angkut sekali! Kalau ikut plan asal, we ols nak sewa keta untuk pusing2 pulau but, terpaksa cancel sebab keta sewa nan ado! Plus, cam tak cukup mase jer... Takutz Qistina meragam pun ye gak. Tapi, sempat la we ols lepaking kat tepi pantai sambil tengok orang berisland hopping.


~ Qistina, my MIL & aku...


~ Peace, bebeh! Happy giler sebab dapat tatap wajah my 'sayang' tanpa kompromi lagik! Jiwang tak? Jiwang tak? Baik cakap jiwang... cakap... cakap...!


~ Memula Qistina ok. Tak lame pastu dia dah mengamuk. Rimas kot sebab tak buleh tido. Last2, sumbat ngan susu.


~ Bile suh posing & senyum, dia buleh behave lak! Sawan camera jugak nih... He3...


~ Blurr2 jer muka my 'sayang'. Mengantuk katanye... Aku lak dok paksa beliau posing2. He3...

Sampai Lumut, we ols gi shopping hasil laut lak. Aku just beli sutun salut gula ngan ikan masin jer. Aku amik sekotak jer sutun tuh. Yang berkotak2 lagik aku sedekah kat family members. Tu pun tak abis2 gak we ols makan sutun tuh, dok ade dalam fridge. Rase malas lak nak makan. Plus, tekak I nie manja gediks2 sket tau! If time nak sesuatu tu, memang nakkk... sangat! Bile dah dapat, boh layanz jerk. Ntahhape2ntah!

Kesimpulannye, kursus induksi nie memberi 1001 kenangan untuk aku ingat sampai bile2... Harap2, aku lulus sumenye. Tak sabor nak confirm nih! You ols doa2kan, ek?! Tq... ;)

Sekian...


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

5 comments:

ravishingpeacock said...

hehe finally abes gak krsus tu :)

azzey said...

Besaunya dh si Qistina tuh.... Yelah like uncle like niece.....ha3....

ArELeEz said...

ravishingpeacock,
heh3..

ArELeEz said...

azzey,
eh2! uncle dia sape, ek? xkenal la..

Anonymous said...

I would like to exchange links with your site asleez-asrolareleez.blogspot.com
Is this possible?

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google