SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, February 26, 2013

'MENGEMBANGKAN...'

Pada suatu weekend...

My 'sayang' ada kerja sikit. Aku boring pulak dok sorang2 kat rumah. Kalau ada baby, boleh jugak aku geletek2 dia main ba2 chak ke apa ke kan... Hu3... Kena la carik inisiatif lain untuk elakkan keboringan.

Tinggg!!! Idea sudah mari..! ;P

Mintak izin kat my 'sayang' nak 'mendating' dengan Mak. Isteri mithali... harus la mintak izin kan... Ececeh..! ;P

Takde tujuan yang spesifik pun... Aci redah je bawak Mak pusing2 Teluk Intan, menghabiskan minyak kereta bajet dah kayo sangat! Ha3...

~ Tetiba, tercium bau ayam goreng KFC. Secara magic, dah sampai sini, noks! Berdesup! Ha3...

~ Kalau tak kerana diabetes, hari2 Mak belasah minum air strawberry tuh. Tak pun 100 Plus. Faveret katanya... Tapi, sebab takut nak tido bermalam kat wad merangkap jantung dagdigdug bila tengok jarum suntikan wayar2 berselirat bagai... terpaksa la control. 


~ Selebet! Tapi, kiut! Hu3...

Aku berjaya 'mengembangkan' Mak..! Ha3...

Sekian, misi untuk kali ini... ;P


:: Like3, ek! ::



4 comments:

wahida said...

ni yg rasa nak mkn kepsi gak ni...

semoga makcik sihat2 selalu hendaknya...amin...

ArELeEz said...

wahida,
t'pengaruh, ek? ha3..

Insyaallah.. anak mokcik akn pastikn mokcik jaga kesihatan. ;)

Kesuma Angsana said...

mak pun suka ye KFC ye hehehe

ArELeEz said...

Kesuma Angsana,
aah. faveret mak adalah cheezy wedges.

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google