SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Sunday, February 17, 2013

HEBAK PUNYA IMAGINASI!

~ Siakap bakar bersambal...

~ Labu air tumis pedas...

~ Siakap goreng...

~ Tak sah kalau takde cicah cili kicap. Kena pulak dengan nasik panas. Perrgghhh..!!! 

Hujan lebat sekarang nih! Alhamdulillah... la kan...

Masalahnya, time hujan lebat macam nie la perut suka sangat berdangdut... lapor! Laju je terbayang2 makanan2 kat atas tuh. Semua Mak yang masak. Aku tumpang makan je. Heh3...

Kalau la boleh aci pejam mata lepas tu, imagine2 makanan yang Mak masak tuh lepas tu, terus boleh jadik kenyang macam magic, kan ke terbaekkk... tuh! Tak pun, asal pejam mata sambil imagine2 makanan je, Mak di sanun boleh dapat instinct yang anak bongsu dia nih tengah kelaporan. Lepas tu, Mak terus poslajukan makanan2 tuh kat aku. Owh... indahnya dunia... ;P

Va3..!!! Hebak imaginasi ah kak bila hujan kan? Adeh3...


:: Like3, ek! ::



2 comments:

~ain said...

masakan emak simple pun sedap gilak!

ArELeEz said...

~ain,
tau xpe..! kdg2, diorg campak2 lps tu, xde maknanye nk bkk tablet ke.. lappy ke.. m'google resepi ke.. tp, ujung2 sodap!

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google