SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, February 12, 2013

OBSES PINK

Pak Anjang terima menantu. Dah bertambah sorang lagik ahli keluarga Pak Anjang. Alhamdulillah...

Tiqa, anak sulung Pak Anjang yang kahwin. Bertemu jodoh dengan orang Pahang. Tiqa selamat jadik isteri dengan 2 kali lafaz. ;)

Aku syak Tiqa ni obses dengan kaler pinklah. Sebab dari tema nikah membawak ke hantaran membawak ke hari bersanding, semuanya kaler pink. Goodie bag ngan door gift pun pink jugak, hokay..!

Obses!

Kami datang jenguk dari majlis akad nikah sampai la ke hari bersanding. Plus, rumah Pak Anjang bukan jauh sangat pun. Kat taman perumahan sebelah sinun je... Adalah tak patut kalau tak datang menjenguk kan...

~ Antara tetamu jemputan yang datang masa hari bersanding. Crowded wooo... Nak makan kena tunggu turn & aci chop2 kerusi dulu. Hu3...

~ Kami datang tepat pada waktuhya... sebab sedang2 elok je pengantin tengah bersanding. 

~ Cik Am merangkap caterer of the day...

~ Santapan diraja katanya...

~ Hah, nampak tak keobsesan Tiqa pada kaler pink? Sampai naik pink mata hitamku, hokay..!

Aku ngan Mak meratah lauk je sebab sebelum tu dah terjah 1 kenduri kahwin kat Parit 1B. Time lapor kata ko! Harus la makan banyak! Sudahnya, perut santak. Kat kenduri rumah Pak Anjang kutip lauk je la... He3...

Selamat pengantin baru untuk Tiqa & Zairul. Happily ever after... & semoga dapat zuriat yang soleh & solehah. Aminnn... 

Nanti Kak Leez kasik baby pressie kaler pink, ek! He3...


:: Like3, ek! ::



6 comments:

Asrul "iLham" Sany said...

Cam puteri umno muahaha

ArELeEz said...

Asrul "iLham" Sany,
harap mahap, tiada sebarang unsur politik di wedding ini. hanya sekadar kaler. he3..

azzey said...

cantik pink...jambu je...:)

ArELeEz said...

azzey,
sbb pink = merah JAMBU! ;P

~ain said...

sweet je pengantin dia

ArELeEz said...

~ain,
aah. bride tu ustazah. soft spoken lagik! mmg sweetlah! ;)

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google