SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Wednesday, February 20, 2013

RATU SINETRON

Aku giler tengok drama ngan telemovie sekarang. Asal macam best je, aku nak tengok! He3...

~ Credit to: perekacerita

Penangan Adam & Hawa la kot. Sebab lepas habis episod 80, terus rajin menengok drama lain. Semacam ada aura di situ..! He3...

~ Credit to: anamarzablog

Memula, aku tak follow sangat. Sebab macam lembab je kan... Bila Ersalina Imani dah kahwin dengan Zain Hakimi, baru aku follow. Comel pulak tengok diorang gaduh. Rasa macam tengok aku gaduh ngan my 'sayang' je. Owh... over! Ha3...

~ Credit to: malaymovieonline

Dalam Setiap Sujud... Mak yang promote drama nih. Lepas tengok 2 episod kat rumah Mak, terus jatuh chenta. Terus rajin tengok sampai sekarang. Tapi, Jannah dah merajuk habislah dengan Fareez... Mencik!

~ Credit to: anizyn

Wajib tengok sebab ada Fahrin. Lepas tu, sebab diorang shooting kat Abu Dhabi. Destinasi impian tuh! Hmmm... bila la agaknya aku ngan my 'sayang' nak sampai Dubai nih? Hu3...

~ Credit to: admya

Tengok sekejap2 je. On-off. Tapi, tau la storyline dia. Kalau aku jadik Qaseh, for sure aku pilih Ady Putra. Dah la baik, handsome pulak tuh! Dah la handsome, KAYA pulak kan... Well... ah kak kan materialistik... Orang materialistik ni senang kot nak buat pilihan. Ahaks3...

~ Credit to: admya

Bagus cerita Janji Shirah nih. Kalau ada lapanploh juta orang macam Shirah, nescaya nasib anak2 yatim akan terbela. Tapi, aku tengok on-off jugak. Sebab tak minat kat boyfren Shirah, si Airiel Zafril tuh. Muka budak... Cer amik Abang Aaron Ajis ke... Amar Asyraf ke... Eh2!!! ;P

~ Credit to: astrogempak

Sedeh! Selalu kan Izreen Azminda ni asik dapat watak antagonis je kan... Sekali-sekala dia jadik pompuan baik, kampung, janda anak 1 sebab suami mati kena tembak ngan polis masa merompak, terbaekkk... gak! Bagus! Aku suka pelakon versatile cam dia. Tapi, cerita ni kena gilir2 tengok dengan Dalam Setiap Sujud sebab waktu siaran sedikit clash. Hu3...

Balik kampung baru2 ni, aku kena bahan dengan adik2 ipar sebab asik la promo drama2 kat atas tuh. Sikit2 Abu Dhabi... Kejap2 lagik kang Abu Dhabi lagik... He3...

Sampai Jijah bagi gelaran Ratu Sinetron kat kakak ipar dia yang kiut nih! Ha3...

Ratu Sinetron pun Ratu Sinetronlah! Janji bahagia... Ahaks3...

Errr... sodap jugak gelaran tu kan, you ols..? ;P


:: Like3, ek! ::



4 comments:

fazilzura said...

bkn senang tau nak dpt gelaran gitu

MrS. F!zA said...

cinta qaseh tu tak suka kt wawa tu jd watak utama..ntah nape..sbb muka budak kot..tk feel tgk..tp suka gak jln cita tu sbb ada ady putra..mr hot lover!

ArELeEz said...

fazilzura,
aah kan. betul gak tuh! julung2 kali kot. ha3..

ArELeEz said...

MrS. F!zA,
sbb xminat heroin la ni, ek? he3.. tp, wawa zainal ni putih sgt kn.. jeles plak! heh3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google