SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, February 19, 2013

KEMBAR TIZ ZAQYAH / NELYDIA SENROSE???

Badan dah rasa berat semacam... Jalan jauh sikit dah mengah. Hnnsss2...!!!

Baju pun macam dah banyak yang tak fit. Asal pakai je rasa TERketat. Eh, boleh pulak letak 'TER' tu kan... Hu3...

Sebenornya, dah lama perasan perubahan2 kat atas tuh. Tapi, buat dek je... Seperti takde apa2 yang berlaku. Sekarang baru datang keinsapan. Tsk3...

Lepas tengok Adam & Hawa petang semalam, tangan ni rajin pulak nak menggoogle menu diet. Sekali google je, terus terjumpa info menu diet yang macam best je kalau nak dipraktikkan.

~ Credit to: next45min

Makan 6 kali sehari without fail tapi, dalam kuantiti yang terkawal. Terberminat pulak ah kak nak mengtry kan... Rasa macam comel pulak bila kita prepare menu diet ikut jadual macam kat atas tu. Lepas tu, amalkan secara berdisiplin. ;)

Usaha tangga kejayaan!!! Chaiyok2!!! ;)

Pssttt2!!! Jangan jeles tau kalau nanti korang nampak 'kembar Tiz Zaqyah' dalam blog Oranjedihatiku nih! Tak pun, 'kembar Nelydia Senrose' pun terbaekkk... jugak kan... Ahaks3...


:: Like3, ek! ::



2 comments:

fazilzura said...

wah2 kembo retis gitu kan

ArELeEz said...

fazilzura,
aah. over katanye.. ha3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google