SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Friday, February 15, 2013

MY BEAUTIFUL MALAYSIA

My Beautiful Malaysia...

Wajib menghadirkan diri, hokay..! Kalau tak, takdenya aku rajin nak mengorbankan waktu mengqada tido di hujung minggu. Hu3... 

Opis aku diwajibkan hantar 3 orang wakil je. Encik Bos point kat diri dia sendirik, Encik Sukeri & Kak Ja. Fuh, lega..! Sebab dapat ngelat. Ha3... Tapi, kesian pulak kat Kak Ja sebab takde geng. So, aku teman la dia...

Dalam aturcara, program start pukul 8.30 pagi. Tapi, pukul 7.30 pagi kami dah terpacak kat Dataran Menara Condong. Tercangak-bangaklah jugak menunggu program start.

Tetiba urusetia buat announcement, mintak semua peserta berdiri dengan jarak sesuai antara 1 sama lain sebab diorang nak ajak bersenamrobik. Owh... I like..! Siap cakap kat Kak Ja...

"Kak Ja, balik kang musti hubby dah tak kenal leez dah sebab dah kurus! Ha3.."

Over tau! ;P

~ Cantik tak 'Eiffel Tower' tuh? Eh, silap2! Menara Condonglah. He3...

~ V.V.I..P amik tempat kat atas pentas.

~ Launching... 'My Beautiful Malaysia'.

Lepas launching, semua peserta dijemput untuk minum pagi. Dah siap2 ditapaukan dalam polistrin. Tinggal nak grab je... lepas tu, carikla mana2 port yang sesuai untuk makan.

Nasik lemak + roti strawberry + mineral water. Jadikla... buat alas perut kan...

Hmmm... bila pikir2 balik kan... bagus jugak program macam nih, especially yang ada senamrobik bagai... nih. Boleh jugak keluarkan peluh & bakar lemak2 yang sangat2 degil tuh. 

Macam2 lagu yang diorang pasang untuk senamrobik. Lagu Melayu, Cina, India... even K-pop pun belasah jugak. Bertambah rancaklah ah kak 'berjoget'! 'Oppa... Gangnam style...' Ahaks3...

Errr... tetiba ah kak rasa langsing macam Tiz Zaqyah pulak! Eh, tak jadik... tak jadik! Macam Nelydia Senroselah. Sebab dia langsing bulat2. Ha3...


:: Like3, ek! ::



2 comments:

azzey said...

rajin sesangattttttttttttttttt....:P

ArELeEz said...

azzey,
well.. u know me..! ahaks3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google