SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, February 5, 2013

KRONOLOGI KEJADIAN...

Tarikh Kejadian: Semalam (Isnin yang indah... Cewwah! Hiks...)

Masa Kejadian: Pagi. Sebelum masuk opis.

Kronologi Kejadian adalah seperti berikut:-

1) Pukul 7.40 pagi dah keluar rumah. 
2) Pukul 7.45 pagi sampai kat Ramli Selera Kampung, City Mewah. Membreakfast di situ...
3) Nasik impit + kuah kacang = menu my 'sayang'. Nasik impit + sambal ayam + kuah kari = menu aku. Eh, tu pun nak cerita masuk dalam kronologikah? Ha3... Overbahkalaukau!!!
4) Menjamu selera sambil sembang2 manja. Sampai tak sedar makanan dah habis. Tetiba, hokay! Tetiba... ;P
5) My 'sayang; bayar kos breakfast. Harusss...!!! ;P
6) Sama2 jalan keluar, menuju ke kereta. Tinggal selangkah je lagik nak keluar dari Ramli Selera Kampung, tetiba radio kedai tu berkumandang lagu Yuna, Terukir di Bintang.
7) Terus my 'sayang' stop, aku pun stop! Nak follow nyanyi lagu tuh. Siap nak buat formation berjoget2 lagik..! Tak boleh blah! Cepat2 coverline sebab kat tempat public perlukan kesopanan & kesusilaan yang lebih dari biasa! Ha3...

Excited sebab Terukir di Bintang kan lagu chenta kami... Ahaks3...

Sekian, melaporkan Kronologi Kejadian... ;P


:: Like, ek! ::



4 comments:

mama wanie said...

kui!! kui!! kui!!
Ingat kronologi aper... bestnyer ader lagu chenta lagik... mama ni tak sempat dah la nak layan "lagu2 chenta kami"

azzey said...

piirahhhhhhhhhh... Lagu chenta kunun! Chait! :.:P

ArELeEz said...

mama wanie,
suspen, ek? he3.. alaa.. saje je gediks hire lagu chenta bagai.. menambahkn keharmonian umahtangga gitu..! cewwah! hiks..

ArELeEz said...

azzey,
alaa.. jeles la tuh! ha3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google