SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Friday, July 19, 2013

SELAMAT HARI RAYA

Awal sangat, ek? Hiks...

Nak buat macam mana... tuan tanah kedaung dah kemaruk nak raya. Nak kata happy sebab balik kampung sendirik raya tahun ni... hmmm... tak jugak kot sebab tahun ni turn beraya kat kampung mertua dulu.

Ntahlah! 

Tapi, memang tiap2 tahun mood ah kak over begini kot... He3...

Aura raya tu dah terbawak2 sampai ke opis. Dah masuk 2 hari ah kak mengkumandangkan lagu raya kat opis tau! La3... ;P

Al maklum la... di bulan Romadhon ni opis adalah sunyi sepi sikit. Semua pakat2 nak jaga mulut kot... Bagus la tu kan... Jadik, untuk menceriakan suasana, ah kak on air kan la lagu2 raya. Kasik gegar 1 opis! Ha3...

Dan2 tu kena sound...

"Dah raya ke Leez?"

"Baru berapa hari puasa? Apakah..??!"

Hokay2. Fine!

Errr... ada aku kesah..??! Esoknya aku kumandangkan lagik. & esoknya lagik... & lagik... 

Peace, yo! ;P


:: Like3, ek! ::


 

2 comments:

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

Eh....nak download lagu raya lah ..huhuhu

ArELeEz said...

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡,
sila2.. dialu2kn sgt. he3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google