SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, November 3, 2009

MaKaN + bOLa

Sambil makan, sambil tgk org main bola secara live... Beshkah? Hmmm... tepuk dada, tanye la selera! Cam aku, mmg aku xt'tgk la kat game tuh coz aku bknlah seorg diehard fan of football. Bih baik aku concentrate on makanan yg ade kat depan mata. Lagik masyukkk... Heh3...

~ Balik keje, kalo my 'sayang' lapor, we ols selalu lepakin'2 makan kat medan selera MPTI nih. Kalo ade game, bley la my 'sayang' sambil2 layanz bola sbb tempat makan yg kitorang selalu lepakin' tuh mengadap padang bola nih. Kalo nan ado, layanz makan jer la.

~ Aku makan ayam goreng jerk. My 'sayang' makan mee jawa. T'baik katanye... Tp, aku sker lagik mee rebus. Sbb mee rebus lagik t'baik aku rase. He3...


~ W/pon xminat bola, aku gigih gak nak snap aksi2 p'lawanan tersebut. Tp, pakai camera henfon jer... Cikai2 lak tuh! Tu yg gambar blur2 jerk tuh! Huuu...


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

2 comments:

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

mee jawa teluk intan terbaik la.....

ArELeEz said...

alvin takda rumah harga 8juta story....,
ye! btul3!!!

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google