SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Wednesday, November 4, 2009

PuTu BuLuH vS dUriAn

Aku & my 'sayang' ke kebun Along *mak sedare my 'sayang' belah abah*. My 'sayang' la yg poyos2 nak carik durian. Aku follow jer la...

~ 'Encik' tu dah dpt sejibik durian! Mesti beliau sgt b'bangga! Hiks...

~ My 'sayang' ajak aku follow dia masuk kebun. Owhhh... ya ampon! B'dasarkan kpd p'amatan aku terhadap semak-samun yg ado tuh, semestinye ia xmemungkinkan aku utk join da club, carik durian. Sbb aku adalah geli t'hamat pd organisma2 yg invertebrata. Kang, kalo aku gigih gi ikut gak kang, xpasal2 my 'sayang' kene dukung aku. Isk3...


~ Bih baik aku dok diam2 lam keta, sambil menikmati putu buluh yg masih hot2 nih! Shedap wooo... Dolu aku xpandai makan. Pas kawen & dip'kenalkan oleh my 'sayang', trus bley layanz. Tp, kene makan panas2 la. Kalo dah sejuk dah xsodap dah!

*Entry makanan lagik! He3...


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

5 comments:

lily lotus said...

uish..lama tak layan putu buluh tu

Elyn said...

bile tgk ni teringat putu piring... mane mau carik ni??

ArELeEz said...

lily lotus,
minat gak, ek?


Elyn,
putu piring yg camne plak rupe dia, ek? kureng kenal la.. he3..

Solehah said...

durian?skg ni pun ada durian?kagum btl aku kat perak..buah sepanjang zaman...

ArELeEz said...

Solehah,
aah. durian la.. negeri len nan adokah? kat sini, durian masih ado, rambutan lak m'canak2!

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google