SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Thursday, November 12, 2009

WTf..&%*$& ????

Aku ke Sajian D'Cafe tengahari td... nak tapau lunch. Tp, ade mende yg wat aku geram xhengat sampai rase nak sepak terajang pankreas org! Biar la aku namekan org tersebut as waitress mengong!/shortformnye adalah WM!. Huhuhhh!!!

Aku: Errr... kueteow goreng ade x?

WM!: Japlah! Saye gi tgk dolu. *Sambil wat muka ketat nak mampos! Xpon, mmg dah nak mampos kot! Huh!*

Xlame pastu, WM! dtg balik...

WM!: Nak brape? Bungkus ke makan?

Aku: 1 jer. Bungkus.

Aku pon tunggu la order aku tuh sambil tgk tv yg ade kat situ.

WM!: 4 hengget! *Sambil letak bungkusan makanan w/out senyum/b'manis muka kat customer. Even, pandang aku pon x, ok!*

Bile aku nak bg duit, dia blah lak! & suh waitress len collect duit tuh! Isk3... melampaunye! Kalo ikut ati, aku rase nak ludah muka WM! tuh! Very rude & so mean, ok! Aku dush2 kang, ha..!

Sampai skang, aku xpaham nape WM! b'perangai camtu?! Hape yg wat dia bengang ngan aku ntah?! Aku ade wat salah kat diakah? Tp, aku xkenal dia pon! Giler ke hape nak tarik muka ketat camtuh! Budus! Kot ye pon malas nak wat/preparekan kueteow goreng, bgtau la awal2 yg ko xjual mende alah tu! So, xla aku order. Pandai2 la aku carik kedai len ke... menu len ke kan... Ngok!

Aku tau la aku nie 'mentimun'. Pakai keta cikai2 jer... tp, buatan M'sia tau! Yeahh..! I'm proud of it! What if aku pakai merce/bmw/yg sewaktu dgnnye... pastu, dressin' ala2 mak2 datin... confirm dia layanz aku tip top! & mungkin gak keep da change! Owhhh... cukup2lah 2ble standard tuh... WTF kan?!!

Ha! Kan dah merapu-meraban aku! Dahlah! Tinggalkan kesah duka lagik menyakitkan ati nih! Jom citer pasal menu lunch aku utk semlm. Mungkin bley sojukkan hati aku sket... Huuu...


~ Aku tapau nasik b'laukkan ayam masak merah + kobis goreng b'kicap...


~ & telur masin. Beli kat Faiza Cafe, sebelah jer dgn Sajian D'Cafe tuh. *Wah! Nak jugak..! Ha3...*


~ Ye! Semlm, aku makan dgn gumbira, la3... Tp, ari nie, aku makan dgn b'dukacite... Sob3...

Sekian, kesah luahan hati seorg Areleez... Huuu...

::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

5 comments:

eynda said...

Tak sopan langsung WM tu ye...

ArELeEz said...

eynda,
yess! so rude! so mean! so &*@$%! wateverlah!

Solehah said...

lain kali tak yah pi dah kedai dia beli goreng2.

Elyn said...

apasal tak sound je!!! kalo i dh lame kene budak tu gegeege

ArELeEz said...

Solehah,
ye! mmg pon! aku nak banned cafe tuh! huhuhh!!


Elyn,
xreti sound coz xtau sape yg slh? +, till now, rase mengong lagik dgn kejadian smlm tuh!

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google