SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Monday, November 9, 2009

MuRaHnYe La HaTi...

Td, aku lunch sorang2. My 'sayang' bz b... Hu3... Memule, hengatkan nak makan ngan mak aku coz mak aku nak kuar. Tp, last minute cancel atas sbb2 yg xdpt dielakkan... Owhhh... lone ranger lagik la nampaknye... Uhuks2...
Aku tapau jer... Tapau nasik goreng cinoz kat Gerai Bumbung Biru. Mase tgh dok tunggu order siap tu kan, mak cik owner gerai tuh punye la ramah-mesra layanz aku. Kebetulan, dia pasang siaran ulangan Debaran Sehati B'dansa kat Astro Ria. Part yg Enot-Zainul t'singkir tuh. Makin rancak la mak cik tuh dok b'gebang pasal Sehati B'dansa ngan aku. Enot tu la... Enot nie la... Cian la... Scha chantek la... Fahrin bla3... Pendek kata, cam bertih jagunglah mulut mak cik tuh! Aku lak yg t'gagap2 nak melayanz. Muahaha...
Mase nak bayor, mak cik tu siap kasik 1 plastic kat aku. Dia suh aku tapau biskut raye yg mmg dia kasik free kat pengunjung gerai beliau. Isk3... malu la pulok! Aku dah la xbese nak tapau2 secara f.o.c nih! Plus, staf gerai sebelah tgk semacam jer kat aku. Isk2... hape la motip mak cik tuh?! Nak jadikkan aku calon menantukah? Owhhh... tidakkkkk...!!! I xrela, u..! I'm not single la, nok..! Awwsss..!!! Ha3...
Tp, dah org kasik, xkan aku nak tolak kan... Kang kecik lak ati mak cik tuh. Amik jer la... Plus, org tua2 kata, rejeki jgn ditolak, musuh jgn dicarik! Xgitu kekdahnye... Hiks... Hape2 pon, murahnye la hati mak cik tuh...
Ujan la ptg nie... Xbley nak drift secara ganaz. Drift lite2 jerk. Wah! Ade ke term 'drift lite'? He3... Doakan aku selamat pulang, ye kwn2..! ;)


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

5 comments:

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

kalau kau nak tau biskut tu dia dapat masa lori biskut terbalik kat hutan melintang sebulan sebelum raya..dipercayai pemandu lori tu mati kat tempat kejadian kerana cedra parah bahagian seluruh badan..

Solehah said...

hehe..dah abih ka biskut tu?

ArELeEz said...

alvin takda rumah harga 8juta story....,
waa... ngerinyeeeee.... eiiii.... huuuu....


Solehah,
ntah! sbb aku xmakan, xminat biskut. aku bg mak aku. mak aku ckp shedap!

meare said...

tektik makcik tu nk suruh hg dtg lg kedai dia,hehehe...

ArELeEz said...

meare,
bkn2. aku rase, motip sebenor beliau adalah nak m'promo biskut raye yg dia buat coz dia xabis2 ckp psl kuih raye & raye aji.. isk3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google