SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Thursday, November 12, 2009

MaKaN aDaLaH bEsH! sUmPaH, xTiPu!!! Ha3...

Aku & my 'sayang' kuar mlm td. As planned la kan... kata nak kuar makan2 kan... Gigih aku b'siap! Awal wooo... Nak kuar punye pasal la katakan... Gi makan2 lak tuh! Muahaha...

My 'sayang' poyos lak nak tgk Buletin Utama la... hape la... nak kuar kul 8.15 p.m katanye... Walhal, aku kul 7.50 p.m dah siap comey2 b'tudung. Awwsss..!!! ;P Mule la aku b'tarbiah kat telinga my 'sayang'. Dan2 tu meloncat bangun, tukar baju. Haaa... insap pon..! Ahaks3...


~ Abaikan keadaan p'sekitaran yg xm'bina minda tu, ek! Sila concentrate kat muka aku jerk! Muahaha...


~ Ye! Mari m'gediks lagik! Yariibaaa2..!!!


~ Golap pon golaplah! Aku upload gak! Ha3... Giler glamer mak nie, noks..! ;P


~ We ols ke Billion dolu, naik level atas sekali, nak carik plastic sampah sbb dah abis stock. Asik tangguh2 jer nak beli...


~ Pastu, turun bawah kat grocerries lak.

Bile barang2 sume dah ade depan mata, baru kitorang cha alip bot ke City Mewah. Selalu aku gebang pasal City Mewah kat blog aku nie kan? Xdekah org2 kuat City Mewah b'hasrat nak amik aku sbg duta rasmi mereka, ek? Owhhh... poyos! Verangan cam Cik Ah Cik Nin! Ha3...


~ My 'sayang' berase sgt haus. Jadik beliau tlh m'order mango juice jumbo nih! Giler besorlah! Kalo aku, 2 ari pon lom tentu bley abis, ok! Aku minum fresh oren standard size jer... Ye la... Aku kan 'mentimun'... Huuu...


~ Kueteow ladna utk aku. Ade masam sketlah! Dunno y?


~ Tom yam campor...


~ & udang petai pon ado.
Bbrrppp..!!! Alhamdulillahhh... ;D


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

5 comments:

Diarihatiku1976 said...

fuuhhh.. menyelerakan...
akak nak diet ni tau
teruja ni tgk iteew tomyam

ArELeEz said...

Diarihatiku1976,
leez pon nak diet gak. tp, godaan mengatasi ketahanan fizikal & mental la.. tu yg xbley blah tuh! hu3..

Solehah said...

leez, kalau aku minum air gelas besar cmtu , confirm x mkn dah..

Elyn said...

udang petai!!! perghhhhhh

ArELeEz said...

Solehah,
btul3! same la cam aku. kalo dah minum manyak, mesti xlalu nak makan dah.


Elyn,
minat, ek?

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google