SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, November 17, 2009

'DaN sEbEnOrNyE...'

Aku tgh b'debar2 dag dig dug nih! Owhhh... Ye la kan... this Friday nite adalah mlm akhir utk semi final Juara Lagu. & mlm tu gak sume finalist akan diannouncekan. Isk3... makin dag dig dug nih! Huuu...

Chaittt! Poyos jer aku kan?! Macam la aku yg masuk b'tanding kat semi final tuh. Ha3...


~ 'Dan sebenornye...' ku m'harapkan Cik Yunalis Zarai a.k.a Yuna berjaya masuk final. 'Dan sebenornye...' Cik Yuna dah b'tanding kat 1st semi final & make it to next level. 'Dan sebenornye...' aku mmg minat giler kat Cik Yuna nih! 'Dan sebenornye...' Cik Yuna sket sebnyk tlh m'pengaruhi aku utk pakai shawl. 'Dan sebenornye...' Cik Yuna gak m'dorong aku utk secara poyosnye memaksa my 'sayang' belajar main gitar! Sgt giler kentanglah! Ha3...

Cuba korang kira, brape kalikah aku mention phrase 'Dan sebenornye...' kat entry nih? Sape terror jwb, bakal m'dpt pingat drpd aku serta p'cotian 3 hari 1 malam di homestay belakang umah mak aku.

Selamat m'try! ;D
*Credit to: Azurarahman
::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

2 comments:

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

sama la..aku pakai shawl pun sbb yuna..

ArELeEz said...

alvin takda rumah harga 8juta story....,
shawl ke mafella? kalo shawl, leez rase alvin nie ade krisis identiti la.. ha3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google